Handig

De 5 belangrijkste eigenschappen van een zakelijke laptop

0

Zoek je een laptop voor zakelijk gebruik? Dan is het belangrijk om eerst duidelijk te krijgen waarvoor je de laptop wilt gebruiken. Het begrip 'zakelijke doeleinden' is namelijk erg breed. Zorg ervoor dat je je richt op de specifieke taken die je wilt uitvoeren en maak een lijst met interessante laptops.

Bij Laptop.nl staan experts klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. In dit artikel vind je de 5 belangrijkste eigenschappen waarop je moet letten tijdens jouw zoektocht naar een zakelijke laptop.

Zorg voor de veiligheid en privacy

Veiligheid en privacy zijn belangrijk voor iedereen in de zakelijke wereld. Je werkgever wil dat je altijd en overal veilig kunt werken, maar ook als ondernemer wil je zeker zijn van veiligheid. Een laptop met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals TPM-chip, gezichtsherkenning, hardwarematige encryptie en vingerafdruklezer is de beste keuze. Op die manier is je laptop meteen veel veiliger.

Groot genoeg maar toch lichtgewicht

Een zakelijke laptop moet groot genoeg zijn om makkelijk te kunnen surfen en efficiënt te kunnen werken. Denk hierbij aan laptops van 15 of 17 inch. Het is ook belangrijk dat de laptop draagbaar is, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen. Zorg ervoor dat de laptops die je overweegt niet te zwaar zijn.

Tijd is geld

Bij een zakelijke laptop is het principe 'tijd = geld' van groot belang. Hoe sneller je laptop werkt, hoe meer werk je kunt verzetten. Dit is vooral van belang als je een ondernemer bent. Een laptop met een i5-processor is de beste keuze. Wil je nog krachtiger prestaties? Een i7-processor is dan de beste keuze. Zorg ervoor dat je deze taak afstemt op de specifieke taken die je wilt uitvoeren.

Lange batterijduur

Heb je een geweldige laptop 16 GB RAM gevonden, een groot beeldscherm en krachtige processor? Dat betekent nog niet dat het de beste keuze is voor jouw zakelijke behoeften. Kijk ook naar de batterijduur van de laptops die je bekijkt. Een zakelijke laptop moet lang meegaan, zodat je onderweg kunt werken zonder problemen. Tijdens het werk is het ook prettig als je niet constant bezig hoeft te zijn met het opladen van de accu.

Veel connectiviteitsopties

Een zakelijke laptop moet over voldoende poorten en connectiviteitsopties beschikken. Dit maakt het mogelijk een beamer, docking station of andere randapparatuur aan te sluiten die je nodig hebt voor je werkzaamheden. Houd ook rekening met de ingebouwde wifi-ontvanger en kies een laptop die wifi 6 ondersteunt, gezien de snelle ontwikkelingen in wifi-technologieën.

Als een zakelijke laptop ook een bluetooth 5.0 ontvanger heeft, is het ideaal als die ook nog een nieuwere versie heeft. Dit maakt het mogelijk om randapparatuur met bluetooth eenvoudig aan te sluiten op je laptop. Dit apparaat is zeer handig, praktisch en efficiënt! Houd er rekening mee dat een zakelijke laptop een aantal belangrijke eigenschappen heeft. Als de laptop die je op oog heeft dat niet heeft, kijk dan zeker nog even verder.

De perfecte hulp bij verhuizingen en transport

Previous article

Vitrinekast kopen? Goed plan!

Next article

You may also like

More in Handig