Handig

Maak je je zorgen over het versturen van pakketten?

0

Er wordt tegenwoordig meer dan ooit online besteld. Het kan dus zomaar zijn dat je ineens veel meer verkoopt in je webshop dan je gewend bent. Je wil je klanten natuurlijk niet teleurstellen met een te late levering en je wil al helemaal niet dat het pakket per ongeluk naar het verkeerde adres wordt verstuurd. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken, wij geven je een aantal tips in deze blog die je helpen met het goed, goedkoop en snel verzenden van je pakketjes.

Bespaar je moeite
Door de samenwerking aan te gaan met een online tool als Shops United bespaar je je een hoop moeite en profiteer je van een aantal grote voordelen. Allereerst is de tool makkelijk te koppelen aan jouw webshop. Of je nou verkoopt via bol.com of Amazon of Magento gebruikt voor je webshop. Door deze koppelingen is het ook mogelijk automatische verzendlabels aan te maken, waardoor je ook niet meer het risico loopt dat je in alle haast een tikfout maakt en de order niet goed verstuurd wordt.

De grote vervoerders
Als je de tool van Shops United gebruikt profiteer je ook gelijk van hun uitgebreide samenwerking met diverse grote vervoerders. Denk aan DHL, PostNL, UPS en FedEx, alle grote spelers dus eigenlijk wel. Zo kunnen klanten zelf aangeven welke vervoerder hun pakketje moet versturen. Met het brede aanbod aan vervoerders is de kans dus klein dat ze overstappen naar een andere webshop vanwege de vervoerder. Ook jij als webshopeigenaar bent hierdoor niet afhankelijk van één vervoerder en kunt makkelijk switchen.

Je bent niet de enige!
Bij een partij als Shops United lift je gelijk mee op het pakketvolume van alle aangesloten webshops. Dit maakt de verzending voor jou goedkoper, ook als je niet zo veel verstuurt. Een ander voordeel is dat alle webshops natuurlijk ook hun kennis en feedback delen met Shops United om de tool continu te verbeteren. Met meer dan 3.500 aangesloten klanten betekent dit dus dat alles altijd up-to-date is.

Verkoop je ook in België?
Als je webshop producten verstuurt of wil versturen naar België dan zit je ook goed bij Shops United. Net als in Nederland werkt Shops United ook in België samen met verschillende vervoerders. Hierdoor worden de kosten beperkt voor jou als webshop en betaal je dus niet de hoofdprijs voor het versturen je pakketje.

Aansluiten bij Shops United
Je sluit je gemakkelijk en snel aan bij Shops United via hun website. Je zit niet vast aan een abonnement en je kunt al snel profiteren van alle hierboven genoemde voordelen. Kijk gerust eens rond op de site voor alle diensten die ze aanbieden en kijk wat de tarieven zijn voor jouw webshop.

Dit is alles wat je moet weten over payrolling

Previous article

Succesvolle Nederlandse ondernemers: hoe ze het hebben gedaan en wat we van ze kunnen leren

Next article

You may also like

More in Handig