HandigProducten

Wat geef je in een welkomstpakketje of goodie bag?

0

Een goodie bag is leuk om te geven voor verschillende gelegenheden. Ben je een organisatie die nieuwe medewerkers verwelkomd of doe je dat juist als vereniging voor nieuwe leden? Een goodie bag is meteen een goede binnenkomer om de nieuwe mensen een fijn en vertrouwd gevoel te geven. Daarnaast kun je er allerlei leuke spullen in doen waar de mensen echt iets aan hebben. Welke spullen zijn zowel leuk als nuttig voor in een goodie bag? In dit artikel ontdek je wat je erin kwijt kunt!

Chocoladereep

Hoe zorg je voor een positief gevoel bij de mensen die zich net bij je organisatie aansluiten? Dat is door iets lekkers in de goodie bag te doen. Een chocoladereep gaat er altijd wel goed in, letterlijk en figuurlijk. Vooral de melkvariant valt goed in de smaak. Bijvoorbeeld repen van Tony’s kun je ook laten wikkelen met je eigen kleuren en logo. De reep springt gelijk in het oog als hij op het aanrecht ligt.

Bedrukte pen met logo

Hoe ver we ook zijn met de digitale ontwikkelingen, een pen blijft altijd handig om in de goodie bag te stoppen. Als je bijvoorbeeld een training geeft waarbij notities gemaakt moeten worden, dan kan niemand zeggen dat hij of zij om pennen verlegen zit. Het mooie is, is dat je ook deze kan bedrukken met je eigen logo.

Dopper met logo

Een dopper is ook altijd handig om toe te voegen aan de goodie bag. Als organisatie speel je gelijk in op de behoefte aan duurzame oplossingen, voor zowel bedrijven als consumenten. Een dopper is een hervulbare fles zonder giftige kunststoffen. De fles is vervaardigd uit gerecycled plastic en voorkomt dat mensen wegwerpflesjes kopen. Wil je ook deze dopper bedrukken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Notitieblokje

Bij een pen hoort natuurlijk ook een notitieblokje. En deze past makkelijk in de goodie bag, dankzij het platte formaat. Deze goodie is makkelijk als er notities moeten worden gemaakt. Maar ook komt deze thuis van pas voor bijvoorbeeld boodschappenlijstjes of andere kleine notities. En natuurlijk kun je als bedrijf notitieboekjes bedrukken met je eigen logo. Dat staat extra professioneel.

Usb-stick

Wil je het toch digitaal aanpakken en iets leuks doen in de goodie bag? Daar is een usb-stick ook een goede optie. Deze leggen de mensen bij hun bureau en is altijd handig om te hebben voor belangrijke informatie. Maakt je bedrijf nog gebruik van vaste computers? Dan kan de usb-stick dienen als opslag, zodat mensen toch thuis aan hun werk kunnen zitten. Zo heb je een leuke goodie bag bij elkaar met allemaal handige spullen en zo geef je de mensen een welkom gevoel

Wist jij dat je ook op deze manier aan crypto’s kunt verdienen?

Previous article

Zo leer je koken als een echte chef

Next article

You may also like

More in Handig