GeldHandig

Zelf minnelijke incasso’s starten en beheren: Ontdek de kracht van ons intelligente platform

0

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je facturen op tijd betaald worden. Toch kan het voorkomen dat een klant niet, of niet tijdig betaalt. Dan kan het nodig zijn om een incassotraject te starten. Maar hoe pak je dat aan zonder de klantrelatie onder druk te zetten? https://www.onlineincasso.nl/ heeft de oplossing voor je: ons intelligente platform waarmee je zelfstandig en eenvoudig minnelijke incassotrajecten kunt starten en beheren. In deze blogpost ontdek je de kracht van ons platform en hoe het jou kan helpen om je facturen sneller betaald te krijgen, terwijl je de klanttevredenheid hoog houdt.

Eenvoudig je facturen innen

Ons intelligente platform biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en eenvoudig je facturen en debiteuren kunt beheren. Zo kun je bijvoorbeeld herinneringen versturen, betalingsregelingen aanbieden, en direct een incasso-opdracht aanmaken als dat nodig is. Zo krijg je binnen no-time de facturen betaald waar je recht op hebt.

Volledige controle over incassotrajecten

Een intimidatie tactiek of over-vriendelijk benadering kan averechtse gevolgen hebben voor de klantrelatie. Daarom willen we je volledige controle geven over hoe je met incassotrajecten omgaat. Via ons platform kun je zelf bepalen wanneer en hoe je klanten benadert, waarbij je gebruik kunt maken van standaard templates en communicatie binnenhouden. Zo houd je zelf de controle over het incassotraject en zet je de klantrelatie niet onder druk.

Geautomatiseerd incassotraject management

Ons intelligente platform maakt gebruik van geautomatiseerde systemen en ingebouwde intelligentie om incassotrajecten te beheren. Hierdoor is er minder kans op menselijke fouten en kun je erop vertrouwen dat alle communicatie met klanten automatisch wordt bijgehouden en vastgelegd. Zo wordt het veel makkelijker om je focus te leggen op ondernemen, en niet op het managen van incassotrajecten.

Beter inzicht in je debiteurenbeheer

Door gebruik te maken van ons intelligente platform krijg je beter inzicht in je debiteurenbeheer. Je kunt bijvoorbeeld bijhouden wanneer facturen zijn verstuurd en wanneer betaling moet worden ontvangen, of achterstanden ontstaan. Dit stelt je in staat om je cashflow beter te managen en inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van je bedrijf.

Minnelijk incasso zonder hoge kosten

Dankzij het gebruik van ons intelligente platform ben je in staat om minnelijke incasso's uit te voeren zonder hoge kosten. Je kunt namelijk zelf het incassotraject starten en beheren, en daarmee de kosten tot een minimum beperken. Zo bespaar je niet alleen geld, maar houdt je ook de regie in handen.

Als ondernemer wil je je focussen op het succesvol managen van je bedrijf, in plaats van het achterna jagen van wanbetalers. Ons intelligente platform biedt een oplossing die je in staat stelt om zelfstandig en eenvoudig minnelijke incassotrajecten te starten en beheren, zonder de klantrelatie onder druk te zetten. Het biedt volledige controle over het incassotraject, geautomatiseerd incassotraject management, beter inzicht in je debiteurenbeheer, en minnelijke incasso's zonder hoge kosten. Geef jezelf een voorsprong op incassotrajecten, en begin kosten en tijd te besparen door nu op ons intelligente platform te vertrouwen.

Pyjama of geen pyjama: Wat zegt de wetenschap over een betere slaap

Previous article

Aanhangernet: De Ultieme Gids voor Veilig Vervoeren van Lading

Next article

You may also like

More in Geld