BlogProducten

De beste zilvershampoos om je asblonde haar koel te houden

0

Een mooie asblonde look, het is dé trend! Er zijn veel verschillende soorten zilvershampoos om de mooie, koele kleur in je haar te behouden. De beste zilvershampoos zorgen ervoor dat jouw asblonde haar deze mooie koele uitstraling houdt. Deze mooie haarkleur kan vrij snel aangetast worden door invloeden van buitenaf. Deze invloeden kunnen zorgen voor een gele of oranje gloed over het haar. Zilvershampoo zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.

Een zilvershampoo werkt neutraliserend. Door pigmenten te gebruiken die in de kleuren ster tegenover elkaar staan, wordt de oranje of gele gloed geneutraliseerd. Voor een gele tint werkt een zilvershampoo met paarse pigmenten het beste. Voor een oranje gloed werkt een shampoo met blauwe tinten het beste. Hoe donkerder de shampoo is, hoe sterker de werking. Je hoeft met deze shampoos niet bang te zijn dat je haar lichter of blonder wordt. Dit lijkt alleen zo doordat de ongewenste gloed verdwijnt en het haar weer koel oogt.

De beste Zilvershampoo

De Blonde Perfecting Purple Shampoo is een zilvershampoo met violet pigmenten. De shampoo corrigeert en reinigt het haar en zorgt voor de neutralisatie van een ongewenste gloed over het haar. Daarnaast werkt de shampoo verzorgend door de ArganID technologie. De antioxidanten en vitamines dringen tot diep in de haarschacht. Met deze shampoo oogt je haar koel, gezond én glanzend.

De Innova Silver Shampoo is een zilvershampoo met violet pigmenten, het werkt kleur zuiverend. Daarnaast hersteld deze shampoo de haarstructuur en zorgt het voor een milde reiniging. Door middel van de Pixel Technologie krijgt het haar een glanzende en levendige haarkleur. Het haar wordt teruggebracht naar de natuurlijke conditie. De shampoo werkt dus niet alleen kleur neutraliserend maar ook verzorgend.

De ColorVitality Blonde Shampoo is een sulfaatvrije shampoo van KMS. De shampoo werkt ongewenste gele tinten weg. Je grijze, witte of blonde haar krijgt weer de mooie, koele uitstraling die je wenst. Ook voor gebleekt of geverfd haar werkt deze shampoo al in slechts een wasbeurt.

De juiste zilvershampoo voor mijn asblonde haar

Het soort pigment waarvan de shampoo gebruik maakt is een van de eigenschappen waarop je kunt letten bij het aanschaffen van een zilvershampoo. Ook kun je je keuze baseren op de ingrediënten van de shampoo. In de ene zilvershampoo zitten geen verzorgende producten terwijl deze wel in andere shampoos te vinden zijn. Door de verzorgende ingrediënten in een zilvershampoo is er echter wel minder plek voor de pigmenten, hierdoor kan de inwerktijd langer zijn of kan het haar minder zichtbaar neutraliseren. Het is dus belangrijk de shampoo te kiezen die past bij jouw wensen.

Knip&Go Shop biedt een zeer ruim assortiment zilvershampoos, zilverconditioners en zilvermaskers, er is dus voor ieder wat wils!

Betaal jij al met cryptocurrency?

Previous article

Waar moet je op letten bij het kopen van koffers?

Next article

You may also like

More in Blog