Huis & Kantoor

Deze verzekeringen hebben alle succesvolle ondernemers

0

Een succesvolle ondernemer weet waar hij mee bezig is. Zo weet hij ook wat hij wel en niet hoeft te verzekeren. Wij hebben de verzekeringen op een rij gezet die jij als ondernemer zeker wil afsluiten.

Iedere ondernemer wil van zijn of haar product of dienst een succes maken. Dat is de droom van vrijwel iedere ondernemer. Want brood op de plank is leuk, maar ook een zakcentje voor later is nog veel leuker. Maar wat nu als jouw zorgvuldig opgebouwde onderneming ineens in elkaar stort. Iemand raakt zwaargewond bij jou op de werkvloer, je hele pand brandt af of je raakt in een conflict met een klant. Dan had je vooraf gewild dat je goed verzekerd zou zijn. Dat had een hele hoop ellende kunnen voorkomen. Lees daarom snel verder om te zien hoe jij ook na een tegenslag succesvol kan blijven als ondernemer.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

We kennen de voorbeelden uit Amerika wel. Een kopje koffie waar niet op stond dat de inhoud heet was. Vervolgens brandt een klant zijn mond en gaat naar de rechter. Die geeft dit persoon gelijk en het restaurant moet een fikse schadevergoeding betalen. In Nederland zijn de schadevergoedingen gelukkig een stuk minder. Echter zal jij je nog steeds goed moeten verzekeren. Dat betekent een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wanneer iemand uitglijdt in je winkel omdat de vloer nat was, dan kan hij/zij jou aansprakelijk stellen. Met een goede verzekering ben je hier voor gedekt.

Een autoverzekering

Als ondernemer reis je misschien wel door het hele land. Je gaat van Limburg naar Noord-Groningen en weer terug naar je woning in de randstad. Een goede auto hoort daar zeker bij. Vooral wanneer jij zakelijk gezien sterk wil overkomen bij klanten. Maar met zo enorm veel kilometers op de weg kan er ook ontzettend veel gebeuren. Een autoverzekering afsluiten zal je dus 100% moeten doen. Tegenwoordig kan je gewoon een zakelijke autoverzekering afsluiten, bij je mooie geleasede bak.

Een inboedelverzekering

Je bent van kleine ondernemer uitgegroeid tot een nationaal bekende webshop. Dat heb je allemaal zelf voor elkaar gekregen door hard te werken. Nu heb je een groot waarhuis waar al je producten staan opgeslagen. Maar wat als er nu ineens brand uitbreekt. Naast dat het verschrikkelijk is om mee te maken zullen je zuurverdiende centen in rook op gaan. Tenminste wanneer jij niet goed verzekerd bent. Daarom zal iedere succesvolle en slimme ondernemer een goede inboedelverzekering afsluiten. En wil je succesvol worden hoor jij daar ook bij.

Rechtsbijstandsverzekering

Wanneer je bedrijf blijft groeien zal je zien dat je met steeds grotere klanten in zee gaat. Grotere klanten zullen ook meer geld betalen voor opdrachten, maar zij hebben ook meer geld te besteden. Mocht er zich een juridisch geschil voordoen dan kunnen dit soort partijen dreigen met advocaten. Wanneer jij een goede rechtsbijstandsverzekering hebt als ondernemer kan jij ook juridische ondersteund worden bij een geschil. Dit betekent dat zij voor jou uitzoeken wat er precies is gebeurd en hoe je het conflict kunt oplossen.

Dit is niet alleen handig voor wanneer jij een geschil hebt met een klant of leverancier. Maar ook wanneer een klant niet betaalt, want dat gebeurt vaker dan je denkt.

 

 

Hoe worden tapijten gemaakt?

Previous article

Hoe werkt rente bij een bedrijfslening nou eigenlijk precies?

Next article

You may also like