Huis & Kantoor

In 5 stappen je raamkozijn bestellen

0

Ben je op zoek naar een houten raamkozijn? Dan zijn er veel aanbieders waar je uit kan kiezen. Bekijk allereerst goed of de verkopende partij aansluit op je behoeften. Denk aan kwaliteit, snelle levertijd en op maat gemaakte kozijnen. Bij Houtenkozijnonline.nl zit je vast en zeker goed. Zij scoren namelijk een 9, geven je 5 jaar garantie en maken kozijnen met het Politiekeurmerk. Bovendien is je kozijn van hout binnen enkele stappen besteld. Hoe dat werkt? We leggen het je uit.

Stap 1: kies je gewenste kozijnsoort

Op de website ga je allereerst bepalen welk type kozijn je wilt bestellen. Je kan kiezen uit meerdere vakken, draaikiepramen, boven- en zijlichten, et cetera. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bepaal dus eerst wat het best past in je ruimte en hoeveel lichtinval je wilt creëren.

 Stap 2: geef de maten door

Houtenkozijnonline.nl maakt je raamkozijn tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Meet het dus goed in en geef de maten in millimeters tijdens de bestelprocedure door. Let wel op, want per product zijn er minimale en maximale maten die te realiseren zijn.

Stap 3: de uiterlijke details kiezen

Nu is het tijd om je kozijn van hout precies vorm te geven zoals jij dat wilt. Kies uit drie kleuren: crème, antraciet of lichtgrijs. Hierna geef je de details van de ramen en het glas door (hr++ of hr+++). Heb je in je hele woning dubbel hr++ glas? Dan is het aan te raden om in dit geval voor hetzelfde glastype te kiezen. Triple hr+++ glas is pas echt nuttig als de hele woning is voorzien van dit glas.

Stap 4: bekijk je kozijn van hout in augmented reality

Jouw raamkozijn is klaar om besteld te worden. Maar bekijk het resultaat eerst eens in augmented reality! Je plaatst je kozijn dan virtueel in je ruimte en ziet direct hoe het er in het echt uit komt te zien. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een smartphone. Ideaal, toch?

Stap 5: klaar om te bestellen!

Jij bent er helemaal klaar voor om je kozijn van hout te bestellen. Ook is het mogelijk om bij het afrekenen te kiezen voor ‘offerte aanvragen’. Je hoeft in dat geval niet direct af te rekenen en het team gaat dan aan de slag met een prijsindicatie voor je speciale verzoek. In alle gevallen krijg je eerst een technische tekening van je bestelde raamkozijn.

Bekijk de website

Wil je het grote aanbod of meer informatie ontdekken? Je leert meer op de website van Houtenkozijnonline.nl waar je ook de contactgegevens vindt. Indien je dus vragen hebt, kan je elke werkdag terecht via de chat, per e-mail of telefoon.

Je zaak opstarten in Eindhoven

Previous article

Geld schenken aan een kind boven de 40: zo werkt dat

Next article

You may also like