Blog

Transport en opslagmogelijkheden bij de Rijke Group 

0
blue white orange and brown container van

De Rijke Group biedt diverse mogelijkheden voor transport en opslag van goederen, waaronder container transport, FTL/LTL-wegtransport voor gekoeld en verwarmd transport, bulkvervoer en andere speciale transportprojecten. Of het nu gaat om het vervoeren van vracht naar Antwerpen of Frankrijk, bij de Rijke Group is het allemaal mogelijk. 

Container transport en opslagmogelijkheden

De Rijke Group heeft jarenlange ervaring in containertransport van of naar Rotterdam. De uitgebreide vloot vervoert deep sea containers vanuit Rotterdam en Antwerpen naar diverse bestemmingen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het transport vanaf de haven van Rotterdam naar de eindbestemming is hierbij een belangrijk onderdeel van het zeetransport. Het transport gebeurt veilig, effectief en zo snel mogelijk. Uw wensen en behoeften zijn hierbij van groot belang en daarom plant u samen met de specialisten van de Rijke Group uw containertransport van Rotterdam naar de eindbestemming in.

Heeft u behoefte aan een opslagplaats? Geen probleem, naast container transport is het ook mogelijk om gebruik te maken van multifunctionele warehousing.

Transport van droge bulk

De Rijke Group biedt ook transportmogelijkheden voor droge bulk. De vloot van droge bulkopleggers wordt ingezet om losgestorte poeders en granulaten te transporteren naar de silo opslag van de Rijke Group, waar ze tijdelijk worden opgeslagen en eventueel voor u worden verpakt. Het vervoer van bulk van losgestorte vaste stoffen is ook mogelijk. Hiervoor beschikt de Rijke Group over modern materieel in verschillende uitvoeringen, inhoudsmaten en afmetingen, evenals ISO-bulkcontainers.

Indien gewenst, kunnen de opleggers en containers voorzien worden van speciale filters, woel bodems en installaties waarmee de inhoud op de juiste temperatuur blijft tijdens het transport.

Kosten container transport Rotterdam

De kosten voor container transport Rotterdam hangen af van verschillende factoren, zoals de bestemming en bepaalde wensen. Het is daarom het beste om contact op te nemen met de specialisten van de Rijke Group. Na het bespreken van uw wensen en behoeften kunnen zij u precies vertellen hoeveel container transport van en naar Rotterdam kost.

Speciaal container transport 

Als u speciale wensen heeft op het gebied van containertransport, kan de Rijke Group u helpen bij het vervullen van deze wensen. Zo biedt de Rijke Group op aanvraag dedicated uitgerust equipment aan. Ook kunnen zij specifieke projecten tijdens bijvoorbeeld een shutdown verzorgen en kunnen zij de benodigde vergunningen regelen, waaronder vergunningen voor afvalstoffen.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de Value Added Logistics voor uw container transport van Rotterdam. Dit zijn onder andere:

  • Het verpakken, afzakken, overpakken, merken, conditioneren, wegen, afvullen en het voorzien van krimp- of wikkelfolie op de producten;
  • Afvullen van granulaten, poeders en vloeistoffen in verschillende vormen van verpakkingen en hoeveelheden;
  • Het overpompen van vloeibare stoffen vanuit de tankwagen, tankcontainer, vaten of IBC-containers naar een andere tankwagen of tankcontainer;
  • Het verwarmen van vaten en controletorens en de levering van verpakkingen;
  • Bemonsteren, (her)labelen, op palletplaatsen, inpakken, scannen, gas testing, markeren en securing.

De voordelen van het inhuren van een lokale slotenmaker voor jouw beveiligingssysteem in de winkel

Previous article

Visitekaartjes Drukken: Van QR-codes tot AI

Next article

You may also like

More in Blog