BlogHuis & Kantoor

Waardering is voor medewerkers belangrijker dan een hoog salaris

0

Als werkgever probeer je het zo goed mogelijk te doen voor je medewerkers. Dat is dé manier om nieuwe mensen aan te trekken en bestaande medewerkers nog beter aan je te binden. Met de juiste attentie op het juiste moment kun je ervoor zorgen dat jouw medewerkers zich extra thuis voelen. Voor de meeste mensen is waardering namelijk belangrijker dan een hoog salaris. Geef ze daarom eens iets leuks!

Een cadeautje als compliment

Er zijn talloze manieren waarop je jouw medewerkers blijer hun werk kunt laten doen. Een simpel complimentje omdat ze goed bezig zijn is een heel kleine moeite, maar het kan een groot effect hebben. Zeker als je het compliment vergezeld laat gaan van een tastbaar cadeau. Dat ziet je medewerker elke keer opnieuw en zo wordt hij of zij steeds weer herinnerd aan de positieve woorden die hierbij horen. Het geschenk en de gedachte erachter worden daardoor blijvend versterkt bij elk gebruiksmoment.

Maar wat geef je er dan bij? Een mooie gedachte is om warme woorden te combineren met een warme muts voor in de winter. Mutsen van Maxilia kun je bijvoorbeeld laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo, wat het een extra persoonlijk gebaar maakt. Bovendien zorg je er hiermee voor dat je merknaam ook buiten werktijd uitgedragen wordt door iedere medewerker die met een gekregen muts loopt. Stimuleer het teamgevoel en maak van je medewerkers trotse ambassadeurs. De waardering komt zo van twee kanten!

Een persoonlijke waterfles doet het altijd goed

De laatste jaren heb je de nieuwe trend op het gebied van gezondheid en duurzaamheid vast al meegekregen: veel mensen drinken nu water. Dat is beter voor hun lichaam en beter voor het milieu. Hier kun je als werkgever verder op inspelen door een extra persoonlijk en duurzaam geschenk te geven aan je medewerkers: een persoonlijke waterfles.

Kies je voor mooie Doppers kopen, dan kun je ze per stuk laten bedrukken met je bedrijfslogo en de naam van de medewerker. Zo worden het cadeaus op maat én dragen de gebruikers ervan ook bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf, want ze gebruiken de fles vast niet alleen maar op het werk. Zeker tijdens een warme zomer is zo’n fles leuk om te krijgen. Dan wordt er immers extra water gedronken.

Denk er ook aan dat je op je bedrijf genoeg watertappunten hebt, zodat je medewerkers voldoende plekken hebben om koel water te kunnen halen. Daardoor maak je er een rond verhaal van en zorg je dat alles klopt.

Laptoptas nodig?

Previous article

De 5 beste accessoires voor jouw telefoon

Next article

You may also like

More in Blog