Blog

Zo bescherm je jouw nieuwe mobiel 

0

Als je een nieuwe telefoon hebt dan wil je daar zo lang mogelijk van kunnen genieten. Maar omdat wij heel de dag door met onze mobiel lopen, kan het zo zijn dat er weleens iets mee gebeurd. Hij glipt uit je handen op de harde keukenvloer. Ai! Als er een barst in je telefoon komt, dan is het vaak een duur grapje om ‘m weer te laten maken. Daarom is het slim om jouw mobiel goed te beschermen. Wij geven in deze blogs tips! 

Een kras- en barstvrij toestel is dus wat we willen. Er zijn een aantal dingen die je hiervoor kunt doen, maar de makkelijkste manier is misschien toch bijvoorbeeld kijken naar iPhone 13 hoesjes. Want je kan je telefoon in een sok bewaren en steeds heel voorzichtig doen. Maar het blijft wel een gebruiksvoorwerp. Het is dus prettig om toch vrij te kunnen bewegen met je mobiel en ‘m met gemak te kunnen gebruiken. Dus wat kan je nog meer doen om butsen, krassen en deuken te voorkomen? 

Screenprotector op je scherm 

Door gebruik te. Maken van een screenprotector zorg je ervoor dat het scherm van je mobiel goed beschermd is.  Het is een soort sticker of glasplaat die je op je beeldscherm plakt. Maakt je telefoon een driedubbele salto en valt. ‘ie met het glas op de grond? Dan is je beeldscherm beschermd. Je kan al een screenprotector halen voor 10 euro. En dat is net even wat goedkoper dan je beeldscherm laten maken. Het materiaal van de screenprotector is vaak van plasticfolie of van gehard glas. 

Bescherm je telefoon met een goed hoesje

We zeiden het net al eventjes. Maar om je telefoon kras- en barstvrij te houden is het slim om te zoeken naar een hoesje dat perfect aansluit om je telefoon. Zo kan je kiezen uit een bookcase, hierbij is voor- en achterkant goed beschermd. Dat zijn die hoesjes waarbij je een flap als een soort boek moet openen. Je kan ook alleen een backcover-hoesje nemen. Als je dan een screenprotector op plakt dan ben je waarschijnlijk ook goed verzekerd. 

Gebruik een telefoonkoord of een PopSocket 

Vast gebeuren er ongelukken met je telefoon omdat ‘ie simpelweg uit je handen valt. Een goede manier om dit te voorkomen is door gebruik te maken van een telefoonkoord of een PopSocket. Dit eerst is een soort keycord maar dan voor je telefoon. Je draagt hiermee je telefoon dichtbij je lichaam. Valt je telefoon? Dan valt ‘ie gewoon tegen je aan en blijft je telefoon dus helemaal heel. Een PopSocket heb je hoogstwaarschijnlijk ook weleens op een telefoon gezien. Het is een soort kleurige, rubberen knop die je op de achterkant van je telefoon bevestigd. Het zorgt allereerst voor meer houvast, waardoor de kans dat je telefoon valt minder groot is. En anderzijds kan je met deze telefoonbutton je telefoon in verschillende hoeken neerzetten. Wat weer handig is, als je onderweg een film op Netflix wilt kijken natuurlijk! Dat noemen we een win-winsituatie! 

Welke marketingtechnieken worden gebruikt in de IGaming Industrie?

Previous article

Wat kun je doen als je je verveelt?

Next article

You may also like

More in Blog