Huis & Kantoor

5 verschillende zonweringen voor in huis of kantoor? 

0

Ben jij van plan om zonwering te plaatsen? Of twijfel je nog voor welke zonwering je moet kiezen? Wij zetten een aantal voordelen van zonwering voor je op een rij. 

Wanneer je aan het werk bent of je probeert iets te kijken is het ontzettend vervelend wanneer er verkeerde lichtval in huis is. Je kan hiertegen natuurlijk gordijnen plaatsen, maar soms houden deze niet al het licht tegen. Zonwering daarentegen is gemaakt om de zon tegen te houden. Het is gemaakt om zon te weren. Maar wist je ook dat er verschillende zonweringen zijn allemaal met hun eigen kwaliteiten? Voor je dus zonwering kiest lees eerst de kwaliteiten van deze zonweringen. 

Op maat gemaakte zonwering 

Stijlvol, en passend bij je woning. Dat is het liefst wat je wil. Dan loop je waarschijnlijk niet zomaar een winkel binnen, koopt een bepaald soort zonwering en loopt weer naar buiten. Nee, jij wil zonwering speciaal gemaakt voor jouw woning en op jouw smaak aangepast. Dit kan zijn dat je kleuren wil instellen of bepaalde functies wil bepalen. Het kan ook zijn dat jij afwijkende raammaten hebt. Bij de zonweringfabriek maken ze zonwering speciaal voor jouw woning ontworpen.  

Elektrische bediening 

Zo veel mogelijk moet smart tegenwoordig. Eigenlijk kan jouw woning daarbij niet ontbreken. Dus waarom zou je niet elektrische zonwering plaatsen. Hierbij hoef je niets meer zelf te doen. Dat geklungel met touwtjes is verleden tijd. Je kan zelfs de touwtjes helemaal laten verwijderen. Met gebruik van jouw smartphone kan je de zonwering bedienen. Hoe handig is dat!? 

Ritsscreens 

Je wil zo min mogelijk inkijk in je woning? En je wil de privacy in huis zo veel mogelijk bewaken? Dan zijn ritsscreens ideaal. Ritsscreens worden vaak aan de buitenzijde van de woning geplaatst. Bij ritsscreens heb je geen kieren tussen de screens zitten. Hierdoor kan niemand bij je naar binnen kijken. Daarnaast kan je deze ook elektrisch krijgen met een schakelaar erbij. 

Isolerende screens 

Besparen op energie, we denken al gauw aan zonnepanelen of je dak isoleren. Maar er zijn nog meer mogelijkheden die erg gemakkelijk zijn. Zo heb je de isolerende screens. Deze zorgen ervoor dat de warmte behouden blijft en dat de energierekening het hele jaar door laag kan blijven. Er wordt gebruikt gemaakt van een extra laag stilstaande lucht met deze zonnewering. Dit zorgt ervoor dat je in de winter minder warmte verliest wanneer je gebruik maakt van isolerende screens. 

Verduisterende screens 

We eindigen weer bij de reden dat jij voor zonnewering gaat kiezen. Dit is om de zon uit je huis te krijgen. Wanneer je kiest voor verduisterende screens kan er helemaal geen zonlicht in je woning komen. Hierdoor blijft het donker en koel binnen. Maar ook zorgt het ervoor dat er van buiten niet gezien kan worden of er mensen in de woning zijn. 

Wil jij nu al deze verschillende soorten screens met elkaar gecombineerd hebben? Dan kan dat zeker. Want bij de zonweringfabriek wordt alles op maat en naar wens geproduceerd. 

Dit moet je hebben voor jouw bedrijfspand!

Previous article

Hoeveel mensen werken er in Nederland?

Next article

You may also like