Blog

Google Pixel 7: de nieuwste smartphone van dit moment 

0

Misschien had je het nog niet direct door, maar Google Pixel 7 is de allernieuwste smartphone van dit moment. En dat komt omdat Google een tijdje van de markt is geweest op het gebied van smartphones. Hoe dat precies zit vertellen we jou in deze blog. 

Ja, Google heeft natuurlijk het besturingssysteem Android waar veel telefoons op draaien. Denk bijvoorbeeld aan Samsung. En een paar jaar terugkwam Google op de markt met de Nexus. Maar Google dacht: go big or go home. Nu zijn ze terug met een spiksplinternieuwe telefoon Pixel 7 en de Pixel 7 Pro. Tijd om deze eens beter te gaan bekijken.

Google Pixel 7

Wie de Google Pixel 7 voor het eerst ziet, denkt waarschijnlijk: wat een super strak ontwerp. En dat is ook zo. De Pixel 7 is namelijk een telefoon die netjes is afgewerkt met aluminium en daardoor heel stijlvol overkomt. Het goede nieuws is ook dat er meerdere kleuren zijn waaruit je kunt kiezen. En de telefoon is gemaakt van gerecycled materiaal. Uiteraard kun je ook van Google verwachten dat ze een stapje verder gaan in de wereld van de telefooncamera’s. Zo kun je heel veel detail netjes vangen met de camera’s op dit toestel. 

Google vindt veiligheid ook heel belangrijk en heeft er daarom voor gezorgd dat er een veilige telefoon op de markt komt. Zo zit er Titan M2 beveiligingschip in de telefoon. Dit kun je zien als een soort VPN die er altijd is. En dan de vraag die altijd bij elke telefoon wordt gevraagd: hoe is de batterij? Als je let op je verbruik dan kun je tot wel 24 uur met de batterij van je telefoon doet. Ook is er een optie waarmee je extreem op je batterij kunt besparen. Dan gaat je batterij tot wel 72 uur mee. Snel even opladen? Dat kan ook met deze telefoon. Zo is ‘ie binnen mum van tijd weer vol! 

Google Pixel 7 Pro 

Eigenlijk wat je over Google Pixel 7 kunt vertellen, kun je natuurlijk ook over Google Pixel 7 Pro vertellen. Maar zoals je kunt verwachten van een Pro-versie, gaat Google hier ook een stapje verder. Met als resultaat dat je kunt rekenen op een perfecte telefoon die past bij jou levensstijl. Zo is heeft de camera van de Pro-versie een telelens waarmee je tot wel 5 keer kunt inzoomen. En ook de ultragroothoeklens met autofocus wordt ondersteunt door de Macrofocus. Hierdoor kun je nog mooiere en betere foto’s maken. Uiteraard is ook dit toestel volledig beveiligd door Google. 

Zeker wanneer jij een telefoon wilt die niet alleen soepel loopt door de Google Tensor G2 processor en de mooiste foto’s wilt, is de Google Pixel 7 Pro een goede optie voor jou. Maar de prijs van dit toestel ligt lager dan de Pro-versies van de concurrenten, denk aan Apple en Samsung. En dat terwijl de mogelijkheden en de technische specificaties hoger liggen. Google heeft letterlijk de lat hoger gelegd met de lancering van dit toestel. 

De 4 leukste speeltoestellen voor je kinderen!

Previous article

Cadeaus voor jouw koffieverslaafde collega

Next article

You may also like

More in Blog