HandigHuis & Kantoor

Dit moet je hebben voor jouw bedrijfspand!

0

Ben jij zo gegroeid met jouw bedrijf dat het tijd wordt voor jouw eigen bedrijfspand? Te gek! Misschien ga je wel iets huren of iets nieuws bouwen, wat je ook doet, je wil dat het er goed uit komt te zien. Je nieuwe bedrijfspand moet er professioneel uitzien, maar ook sfeervol ogen. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfspand er tip top uit komt te zien, hebben wij drie producten die je aan je boodschappenlijstje toe kan voegen die je moet hebben! 

Product nummer 1 voor op je boodschappenlijstje 

Bureaus en stoelen. Het klinkt waarschijnlijk ontzettend logisch dat je bureaus en stoelen in je pand moet zetten, maar waar mensen vaak de mist in gaan is de hoeveelheid. Mensen denken al snel dat ze genoeg werkruimte plekken hebben, maar niks is minder waar. Je kunt namelijk beter een bureau teveel hebben dan een bureau te weinig. 

Sla daarom altijd meer bureaus en stoelen in dan dat je in eerste instantie in gedachten had. Je moet bijvoorbeeld ook rekening gaan houden met klanten, die eventueel aan het werk willen, wanneer ze moeten wachten. Maar ook voor flexwerkers is het fijn dat ze een eigen werkplek hebben. Dus ga er niet te snel van uit dat je genoeg werkplekken hebt. Zoals net al gezegd, liever teveel dan te weinig. 

Product nummer 2 voor op je boodschappenlijstje

Verlichting is enorm belangrijk voor je bedrijfspand. Vooral tijdens de donkere wintermaanden. Je moet het dan hebben van je eigen verlichting in het kantoorpand. Welke verlichting heb je op dat moment dan nodig? Een led downlight is een goed voorbeeld hiervoor. Downlight led van Ledlichtstunter worden veelal toegepast als systeemplafond verlichting en zijn dus zeker geschikt voor een bedrijfspand. 

De downlights zijn eenvoudig te installeren en komen in allerlei diverse kleuren. Het voordeel van een downlight is dat ze niet veel stroom verbruiken, wat ervoor zorgt dat je geen hoge energierekening thuis op de mat krijgt. Benieuwd welke soort Downlight led er allemaal zijn, neem dan een kijkje bij Ledlichtstunter!  

Product nummer 3 voor op je boodschappenlijstje

Nu heb je de meubels en verlichting voor elkaar, maar wat heb je nog meer nodig voor je bedrijfspand? Planten! Dit antwoord had je waarschijnlijk niet verwacht, maar planten zijn heel erg belangrijk voor op het kantoor. Ten eerste zorgen planten voor meer sfeer, je hebt ze namelijk in allerlei soorten kleuren en geuren. Maar wist je dat planten ook dienen voor betere concentratie? Je hebt namelijk planten die een bepaalde stof afgeven die jouw brein activeren om te concentreren. Ideaal voor jouw werknemers! 

Hoe kun kunstgras in je tuin aanleggen?

Previous article

5 verschillende zonweringen voor in huis of kantoor? 

Next article

You may also like

More in Handig