BlogHandig

Dit is waarom jij als ondernemer voor occasion lease moet gaan!

0

Ondernemers staan voortdurend voor financiële beslissingen en het maken van de juiste keuze kan een groot verschil maken in de bedrijfsvoering. Een van de meest recente trends in de wereld van zakelijke voertuigen is het leasen van occasion auto’s in plaats van nieuwe modellen. Deze optie kan tal van voordelen bieden, van kostenbesparingen tot fiscale voordelen. Maar waarom zou een ondernemer specifiek voor occasion lease moeten kiezen? Laten we de belangrijke punten eens van dichterbij bekijken!

Rente volledig aftrekbaar

Een van de grootste voordelen voor ondernemers die kiezen voor een occasion lease is dat de rente over het geleasede voertuig volledig aftrekbaar is. Dit betekent dat de maandelijkse rentekosten van de bedrijfswinst kunnen worden afgetrokken, wat leidt tot een significante verlaging van de belastingdruk. Voor veel ondernemers kan deze financiële aderlating juist datgene zijn wat hen helpt de cashflow gezond te houden. Bovendien kan het aftrekken van deze rente helpen bij het beheren van de operationele uitgaven en laten we eerlijk zijn, iedere belastingbesparing voelt als een overwinning!

Een lage prijs per maand

Occasion lease staat bekend om zijn betaalbaarheid in vergelijking met het leasen van een gloednieuw voertuig. De afschrijving op een nieuwe auto is het grootst in de eerste paar jaar, dus door een occasion te leasen, profiteer je van een voertuig dat zijn grootste waardeverlies al heeft doorgemaakt. Dit vertaalt zich in een veel lager maandelijks leasebedrag! Deze financiële verlichting geeft ondernemers de kans om middelen aan andere, mogelijk belangrijkere zaken binnen het bedrijf te besteden. Het is als het vinden van een verborgen schat die helpt bij het balanceren van kosten!

Ook zakelijk mogelijk

Hoewel veel mensen denken dat occasion lease alleen voor particulieren is, is dat niet waar. Ook zakelijk is deze optie uitermate geschikt en biedt dezelfde voordelen als het leasen van nieuwe voertuigen. Of het nu gaat om een bedrijf dat net begint of een gevestigde onderneming, occasion lease zakelijk kan met zich meebrengen dat er kwalitatief goede auto’s beschikbaar zijn zonder dat de bank gebroken wordt. Denk er ook aan dat het onderhouden van een professioneel imago nog steeds mogelijk is zonder te hoeven investeren in bodemloze putten van kosten!

Een betrouwbare leasemaatschappij verrijkt occasion lease

Het is essentieel om samen te werken met een betrouwbare leasemaatschappij als je overweegt een occasion te leasen. Een goede leasemaatschappij kan de expertise en ondersteuning bieden die nodig is om het meeste uit je leaseregeling te halen, zoals XLLease. Ze kunnen zorgen voor regelmatige onderhoudsbeurten en reparaties, zodat de auto in goede staat blijft en aan alle veiligheidsnormen voldoet. Bovendien, door samen te werken met een erkende leasemaatschappij, kun je profiteren van extra services en garanties die niet altijd gegarandeerd zijn bij particuliere aankopen. Het gaat niet alleen om het voertuig, maar ook om de zekerheid en gemoedsrust!

Dit is hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw werknemers veilig te werk gaan met het installeren van gasverbrandingstoestellen!

Previous article

Hoe kleine details je Mancave origineler maakt

Next article

You may also like

More in Blog