Producten

Alles wat je moet weten over kunststof verpakkingen

0

De meeste belangrijke klassen van kunststofmaterialen die in verpakkingen worden gebruikt, zijn er in twee basisvormen: weekmakers en kunststoffen. De meest bekende artikelen waar plastic voor gebruikt wordt zijn: blikjes, flessen, doppen en deksels. Echter kunnen polyethyleen en polypropyleen ook als verpakking worden gebruikt om ervoor te zorgen dat verf en andere bouwmaterialen langer houdbaar blijven. De verpakking van deze producten is een essentieel en onmisbaar onderdeel voor iedere klusser. Ben jij op zoek naar kwaliteit kunststof verpakking, dan is Dijkstra Plastics misschien een passende partij voor jou. Zij hebben antwoord op elke verpakkingsbehoefte, in welke markt je ook maar werkt. Het kan dus alle kanten op van dierenvoeding tot aan bouw, van chemie tot aan food. Wil je meer leren over deze emmers? Lees dan snel verder en kom meer te weten.

Voor iedere sector te gebruiken

Emmers kunnen voor diverse producten gebruikt worden. De toepassingsgebieden zijn niet alleen de voedingsindustrie. Er toch nog veel meer opties: de diervoederfabrikanten, bouwbedrijven en de chemische industrie. Dit is de reden dat Dijkstra plastics kunststof emmers aanbiedt voor zowel food als non-food gebruik. Wel zo fijn, voor ieder wat wils. Wat nog een opvallend pluspunt van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn. Voor de productie van verpakkingen geschikt voor voedsel, is dat de beste certificering die te ontvangen valt.

Recyclebare verpakking

Bij Dijkstra Plastics vind je een groot aanbod aan kunststof verpakkingen. De verpakkingen zijn beschikbaar in de volgende kleuren: grijs, transparant en wit. De grijze emmers zijn produceert uit gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor verschillende sectoren. Ze hebben ook diverse vormen te koop, kun je kiezen uit de volgende vormen: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw verpakking of emmer graag in een andere vorm of kleur wilt hebben, dan is dat zeker een optie. Dijkstra Plastics levert namelijk maatwerk zodat de emmer aansluit bij jouw bedrijf en wensen.

Meer info?

Om producten op maat te kunnen leveren, denkt Dijkstra Plastics graag met je meer over wat jouw problemen en mogelijkheden zijn. Ze gaan graag het gesprek met je aan om erachter te komen wat de beste past bij jouw bedrijf. Neem een kijkje in hun online omgeving voor meer info.

De vele voordelen van kunststof emmers

Previous article

Waarom kiest u voor een robuuste tafel in uw woning?

Next article

You may also like

More in Producten