Producten

De vele voordelen van kunststof emmers

0

Plastic emmers zijn lichtgewicht, eenvoudig en niet duur. Dit type emmer heeft mogelijk geen kap of lip. Een plastic emmer heeft meestal een open bovenkant, een stijve bodem en een glad, afgerond oppervlak. Ze kunnen worden gebruikt voor allerlei taken en klussen.De verpakking is een van de belangrijkste onderdelen van een product, misschien wel de belangrijkste. Ben jij op zoek naar stevige en duurzame emmers, dan is Dijkstra Plastics misschien een geschikte partij voor jouw bedrijf. De emmers zijn voor veel verschillende markten geschikt; van food tot aan chemie, van bouw tot aan dierenvoeding. Lees deze blog verder om te ontdekken welke emmers er bij jouw bedrijf en producten passen.

Diverse branches

Emmers kunnen voor verschillende branches en artikelen gebruikt worden. De markten waar ze voor te gebruiken zijn is niet alleen de voedingsindustrie, zoals veel mensen denken. Maar ook de diervoederfabrikanten, farmaceutische bedrijven en de chemische industrie. Ontzettend divers dus. Dit is een van de redenen voor de keuze dat Dijkstra plastics kunststof emmers aan voor zowel food als non-food gebruik aanbiedt. Wat ook een voordeel van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn.

De duurzame oplossing

Bij Dijkstra Plastics vind je een enorm aanbod kunststof emmers. De diverse varianten zijn verkrijgbaar in grijs, transparant en wit. De verpakkingen in een grijze kleur zijn gemaakt van gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt dat ze lang meegaan en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor de non-food sector. Ook is het materiaal 100% recyclebaar. De emmers zijn in verschillende vormen en formaten beschikbaar. Als je jouw emmers graag anders ziet, kan dat ook. De keuze is dus aan jou. Dijkstra Plastics levert namelijk emmers op maat zodat de emmers passen bij jouw producten.

Meer weten over Dijksta Plastics emmers?

Om werk op maat te kunnen leveren, werkt Dijkstra Plastics graag in samenwerking met de afnemer. Dat komt jou goed uit! Ze gaan graag in gesprek met je om te ontdekken wat de beste en meest passende keuze voor jou is. Persoonlijk advies is dus de standaard. Aanpassingen of opmerkingen, het kan allemaal.

De detailhandel gaat steeds meer online

Previous article

Alles wat je moet weten over kunststof verpakkingen

Next article

You may also like

More in Producten