BlogHandig

Beste hoortoestellen 2021

0

Ieder jaar komen er weer nieuwe hoortoestellen op de markt. De verschillen tussen toestellen kan heel groot zijn. Daarnaast heeft ieder merk ook zijn unieke eigenschappen. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een hoortoestel uit te kiezen. Hieronder vertellen wij meer over de beste hoortoestellen in 2021.

High-end hoortoestellen

Iedere hoortoestellenfabrikant introduceert om de paar jaar een nieuw platform high-end hoortoestellen. Dit zullen dan ook vaak de toestellen zijn die de audicien als eerste aanbeveelt. De nieuwste hoortoestellen kunnen de omgeving goed in kaart brengen. Zo hebben ze:

  • Een grotere rekenkracht
    Hiermee is het mogelijk om technieken nog beter op elkaar af te stemmen. Zo kost horen en verstaan steeds minder moeite, zelfs als er veel geroezemoes is.
  • Hoog innovatietempo
    Het innovatietempo van hoortoestellen is eigenlijk net zo hoog als dat van mobiele telefoons. Het is ook steeds makkelijker om via het hoortoestel te communiceren met smartphones, computers, tv en wifi. Ook de geluidskwaliteit wordt steeds beter. Dit komt doordat de hoortoestellen een steeds betere dynamiek en een groter frequentiebereik hebben. Inmiddels zijn er zelfs hoortoestellen die zijn verbonden met het internet.

De beste hoortoestellen

De Oticon More

De Opticon Opn was het eerste hoortoestel dat werkt met het If This Then That (IFTTT) protocol. Op die manier is dit hoortoestel verbonden met het internet. Het nieuwste hoortoestel van Oticon dat in december 2020 op de markt is gekomen, de Oticon More maakt ook gebruik van deze techniek. Zo kan dit hoortoestel bijvoorbeeld aangeven wanneer er iemand aan de deurstaat. De deurbel moet dan wel ook het IFTTT-protocol hebben.

De Widex Evoke

De Widex EVOKE is het eerste intelligente zelflerende hoortoestel. Het toestel is in staat realtime te leren van de input van de gebruiker en zijn voorkeuren. De data van de gebruikers over de hele wereld die het zogeheten machinaal leren voortbrengt, worden anoniem gedeeld met Widex. Controleer voordat je een innovatief hoortoestel koopt wel goed of het vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Soms kunnen reclames van hoortoestellen of bedrijven een beetje misleidend zijn.

Signia Xperience

Signia is een bekend merk in de wereld van hoortoestellen. Ze staan bekend om de bewegingssensoren in de hoortoestellen. De Xperience lijn van Signia heeft een geheel eigen toepassing van dergelijke bewegingssensoren. Signia gebruikt de bewegingssensoren om de instellingen van de hoortoestellen zelf te optimaliseren aan de hand van de bewegingen van de drager.

 

 

Het gemak van extra telefoon opladers

Previous article

3 horloge trends voor mannen van 2021

Next article

You may also like

More in Blog