Blog

3 horloge trends voor mannen van 2021

0

Een mooi horloge raakt nooit uit de mode. Het maak elke outfit eleganter en horloges zijn vaak tijdloos. Of je nou graag luxe horloges verzamelt of gewoon eens een keer wilt investeren in een mooi horloge. Wij zetten de trends voor 2021 op een rij.

Weetjes over heren horloges

  • De meeste mannen dragen hun heren horloge om hun linker pols. Dit komt waarschijnlijk doordat een groot deel van de bevolking rechtshandig is.
  • Ondanks dat iedereen tegenwoordig een mobiele telefoon bij zich heeft waarop de tijd te zien is, blijft een horloge deel uitmaken van het straatbeeld en modebeeld. Technologiebedrijven hebben zelfs smart watches ontwikkeld die de connectie met de telefoon maken.
  • Zwitserland is het meest erkende land als het gaat om de fabricage van horloges. Het polshorloge is niet ontstaan in dit bergachtige land, maar er is wel een enorme industrie opgebloeid.

Luxe heren horloge

Ben je op zoek naar een luxe, maar toch sportief horloge? En wil je niet meteen de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens bij Seiko horloge. Seiko is een merk gekenmerkt door horloges met een stijlvolle en eigenzinnige uitstraling. Ze hebben veel verschillende soorten. De prijzen lopen ook uiteen, dus in elke prijscategorie is er wel een mooi horloge te vinden.

Retro/vintage horloges

Zowel in kleding, muziek of interieur de geschiedenis lijkt zich altijd te herhalen. Dit jaar is de jaren 80 weer helemaal hip. Dit uit zich ook in horloges. Dit was de tijd van met synthesizersound doordrenkte hits en disco, maar ook de tijd van het wereldberoemde stalen Casio-horloge met zijn digitale display. Het merk heeft zijn retro horloges weer opnieuw op de markt gebracht. Zilver is heel lang in de mode geweest, maar inmiddels is ook goud weer helemaal terug. Kijk daarom ook eens naar de vintage gouden modelletjes.

Smart watches

Bij een smart watch denken veel mensen aan een futuristisch aparaatje dat er in veel gevallen niet heel mooi uitziet. Het is in eerste instantie natuurlijk ook een erg praktisch horloge. Zo kan je er bijvoorbeeld je stappen mee tellen of kan het je helpen om fit te blijven. Ook krijg je gedurende de dag vaak slimme meldingen voor inkomende berichten, telefoongesprekken alarmen of ingestelde herinneringen – en dat allemaal op te zien met één blik op jouw pols. Maar smartwatches kunnen wel degelijk heel stijlvol zijn. Steeds meer verschillende merken brengen smart watches uit die zowel praktisch zijn als er goed uitzien.

Beste hoortoestellen 2021

Previous article

Gaat Corona de kerstinkopen dit jaar drukken?

Next article

You may also like

More in Blog