Blog

De 3 beste wallets voor Cardano

0

Cardano is een van de belangrijkste blockchain netwerken. De native token ADA blijft enorm populair crypto enthousiastelingen. Ben je ook enthousiast en wil je Cardano kopen? Dan heb je een wallet nodig om je ADA op te slaan. In dit artikel bespreken we 3 goede wallets voor Cardano.

Beste Hardware Portemonnee voor Cardano: Ledger Nano X

Ledger bewijst keer op keer dat ze de beste hardware wallets maken die er op de markt te koop zijn. De Ledger Nano S ondersteunt meer dan 1000 verschillende soorten cryptomunten waaronder dus Cardano (ADA). Wat maakt van de Ledger Nano S dan een goede hardware wallet? Ten eerste heeft hij een mooie user interface en is hij supergemakkelijk te gebruiken. De Ledger Nano S heeft een vertrouwd ontwerp in de stijl van een USB-stick. Je sluit hem aan op je computer om ermee te werken. Bovendien kun je altijd je saldo bijhouden zonder je Ledger Nano S aan te sluiten door middel van het schermpje op de wallet.

De voordelen van hardware wallets

Crypto-wallets vallen zijn onder te verdelen in 2 categorieën – hot wallets en cold wallets.

  • Hot wallets zijn continu verbonden met het internet, waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn, maar ze zijn gevoelig gevoeliger voor hacks.
  • Cold wallets houden je cryptomunten offline. Hoewel ze misschien niet zo gemakkelijk te gebruiken zijn om te handelen, zijn ze zeer veilig.

Hardware wallets bieden het beste van twee werelden. Wanneer de hardware wallet niet is aangesloten op je computer, zijn je cryptomunten veilig offline opgeslagen. En wanneer je wilt handelen, kun je gewoon je wallet inpluggen en handelen op de exchange.

De beste desktop wallet

Een andere type wallet is een desktop wallet. Een populaire keuze in deze categorie wallets is Exocus. Het bedrijf Exodus Movement INC werd in 2015 opgericht door JP Richardson en Daniel Castagnoli. Exodus is beschikbaar voor Windows, Linux, Mac, Android, en iOS-apparaten.

De voordelen van Exodus wallets:

  • Gratis te gebruiken
  • Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface
  • ShapeShift integratie stelt gebruikers in staat om direct op de beurs te handelen vanuit de wallet met extra snelheid en privacy.
  • Direct specifieke cryptocurrencies (waaronder ADA) staken, met een APR (Annual Percentage Rate) die varieert van 1,24% tot 13,88%.

De beste browser wallet

Yoroi is Cardano’s versie van MetaMask. De wallet werd uitgebracht in 2018 en is gemaakt door Emurgo, een van de oprichtende bedrijven achter Cardano. Het idee was om ADA-houders te voorzien van een webgebaseerde, snelle lichtgewicht wallet voor alledaagse transacties. Momenteel zijn er extensies beschikbaar voor Chrome, Edge en Firefox. De mobiele app is ook beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers.

De UI is strak en biedt gebruikers een veilige en snelle omgeving om hun cryptomunten te beheren. Yoroi is uitvoerig getest en gecontroleerd op mogelijke kwetsbaarheden om hoge veiligheidsnormen te handhaven. Yoroi integreert ook mooi met zowel Trezor als Ledger Nano wallets om een soepele interoperabiliteit te bieden en sinds kort kun je ook je NFT’s opslaan en beheren.

 

Hoe zorg je voor betere verkopen?

Previous article

Welke marketingtechnieken worden gebruikt in de IGaming Industrie?

Next article

You may also like

More in Blog