GeldProducten

Hoe zorg je voor betere verkopen?

0

Om beter te kunnen verkopen moet je er voor zorgen dat jouw winkel, of deze nu online of fysiek is, aantrekkelijker wordt voor je klanten. Dit kun je doen door goede acties in te zetten, cadeaus te geven bij aankopen, maar je kunt er ook voor zorgen dat je klanten op afbetaling kunnen kopen zonder dat ze daar nadelen van ondervinden. Natuurlijk kunnen je klanten in veel gevallen iets op afbetaling kopen, maar daarvoor betalen ze altijd weer een extra bedrag aan rente. Wat nu als jij die rente niet vraagt?

Verkoop op afbetaling zonder gedoe

Stel. Je klant wil een bank op afbetaling kopen. Dan komt er, in de meeste gevallen, een flinke rente bij én krijgt je klant een registratie bij het BKR. Het gaat immers om een lening. Dat kan ervoor zorgen dat je klant kiest voor een goedkopere bank en dat jij daardoor inkomsten misloopt. Maar wat nu als jij je klant kunt garanderen dat hij de bank in drie gelijke termijnen kan betalen en dat er geen cent bovenop de verkoopprijs komt? Dat maakt het voor de klant wel heel interessant om juist bij jou die bank aan te schaffen!

Hoe werkt het?

Met In3 kun je je klant aanbieden het bedrag in 3 termijnen te betalen. Dat kan zowel vanuit je webshop, maar ook vanuit je fysieke winkel. De klant betaalt, bij aflevering de eerste termijn, na 30 dagen de tweede termijn en binnen 60 dagen de derde termijn. Jij hoeft je, als ondernemer, geen zorgen te maken. Jouw factuur wordt direct voldaan door In3. Ook de checks over de kredietwaardigheid van de klant worden door In3 uitgevoerd. Je klant betaalt geen rente en krijgt, omdat de lening voor maximaal 60 dagen geldt, geen registratie bij het BKR. Jij betaalt een kleine toeslag, maar omdat je zult merken dat je wel 15% meer conversie krijgt en tot wel 30% meer op het gemiddelde bestelbedrag, levert het je alleen maar geld op!

In3 maakt de duurzame keuze mogelijk

Doordat je klant meer tijd krijgt om een aankoop te betalen, wordt het mogelijk om te kiezen voor de meer duurzame optie. Een tv kopen op afbetaling, zonder daar extra rente over te hoeven betalen, zorgt ervoor dat je klant eerder zal kiezen voor een duurder, duurzamer model. Je draagt met het inschakelen van In3 dus ook bij aan een meer duurzame maatschappij!

Hoe kun je mensen een optimale winkelervaring bieden?

Previous article

De 3 beste wallets voor Cardano

Next article

You may also like

More in Geld