Blog

De beste sim only voor je bedrijf

0

Een bedrijfje opstarten is leuk, maar er zijn altijd dingetjes die pas later komen, zoals een telefoon. Toch is het altijd handig om een zakelijk nummer te hebben. Wat is dan de beste sim only voor je bedrijf?

Wat is sim only?

Voordat we verder gaan, moet wel duidelijk zijn wat sim only inhoud. Het is eigenlijk heel simpel. Bij een sim only abonnement, betaal je, zoals de naam al weggeeft, alleen voor de simkaart. Je hebt dan een abonnement afgesloten die alleen een simkaart bevat. Bij zo’n abonnementsvorm moet je dus zelf zorgen voor het toestel. Je kan een oude telefoon gebruiken of een nieuwe aanschaffen, dat maakt niet uit. Bij sim only kies je dus wat je wil met je simkaart. Dat kan zijn alleen bellen of sms’en, of een abonnement met een internetbundel. Je kan mag het helemaal zelf weten en vaak kan je je eigen abonnement samenstellen via internet. Dan krijg je bij jouw simkaart de bundel die jij graag wil.

Wat is de beste sim only

Dan een vraag die erg vaak gesteld wordt: wat is de beste sim only? Die vraag blijft een lastige. Omdat je met een sim only eigenlijk uit heel veel verschillende mogelijkheden kan kiezen. Meer minuten bellen, onbeperkt bellen, je internetbundel kan groot of klein zijn, maar je kan hem ook helemaal uitzetten. Al die keuzes hebben invloed op de hoogte van het sim only bedrag dat je per maand betaalt. Bij websites zoals ikvergelijkonline.nl kan je gemakkelijk vergelijken wat voor sim only het beste bij jouw bedrijf past.

Het vergelijken

Bij het vergelijken van abonnementen kan je een grote slag slaan. Ga niet alleen voor de provider die je al kent, maar kijk ook eens verder. Dat kan je het beste doen door een onafhankelijke vergelijker te gebruiken. Ze helpen je niet alleen met het vinden van de goedkoopste deal, maar ook nog eens met de eventuele overstap. De tools die worden gebruikt zijn altijd up to date en ook het actuele aanbod van verschillende aanbieders. Bron: ikvergelijkonline.nl.

Waarom zakelijke telefonie?

Misschien denk je bij een eenmanszaak ook dat je geen bedrijfstelefoon nodig hebt. In eerste instantie kan dit misschien zelfs vervelend of overbodig aanvoelen. Het zijn natuurlijk wel weer extra kosten die je maakt. Toch kan het alleen maar handig zijn om een sim only voor de zaak te nemen. Je kan altijd beginnen met je privénummer voor een eigen zaak, maar zodra je groot wordt en uit moet breiden, moet je wel geloven aan een zakelijke telefoon.

Daarnaast is het heel fijn om te weten wie je belt op wat voor nummer. Met een zakelijke telefoon in je hand, weet je altijd dat dit de telefoontjes zijn die gaan om jouw bedrijf. Dat geeft je ook gelijk de mogelijkheid om professioneel op te nemen, handige nummers in je telefoon op te slaan en je zakelijke nummer doorgeven aan derden. Zo heb je alweer een taak afgestreept en ben je al hard op weg naar een mooi bedrijf.

Met een gevoelige huid genieten van beautyproducten

Previous article

E-commerce heeft de toekomst, welke e-commerce bedrijven aandelen zijn de beste investering?

Next article

You may also like

More in Blog