Producten

Met een gevoelige huid genieten van beautyproducten

0

Heb jij een overgevoelige huid en durf je daardoor geen beautyproducten te gebruiken? Dan kunnen we je vast heel blij maken, want de huidverzorgingsproducten van Clinique richten zich op jouw huid! De producten van Clinique zijn allergisch getest en bevatten geen allergenen. Daardoor zorgt Clinique ervoor dat ieder huidtype – ook die overgevoelige van jou – kan genieten van een frisse en egale huid dankzij hun producten. Clinique heeft verschillende soorten producten en productlijnen die wij hieronder globaal zullen uitleggen. Zo weet jij welk product geschikt is voor jouw huid.

Clinique iD

Clinique iD is een productlijn speciaal voor het gezicht. Het idee van deze lijn is dat je zelf de perfecte combinatie kan kiezen voor jouw huidtype. Je kiest eerst een hydratatiebasis die geschikt is voor jouw huid. Een voorbeeld hiervan is de iD Hydration Base Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Dit product geeft je huid 8 uur lang een olievrije hydratatie. Daarna kies je een booster van Clinique. Bijvoorbeeld de Clinique iD Active Cartridge Concentrate Uneven Skin Texture. Deze reduceert de zichtbaarheid van de poriën en verbetert de huidtextuur. Als je de juiste hydratatiebasis en booster hebt gekozen, plaats je deze in de flacon en heb je de perfecte huidverzorging gecreëerd! En Clinique heeft wel meer dan 20 mogelijkheden hierin!

Clinique Happy

Met deze lijn van Clinique krijgt je huid een fris gevoel door ingrediënten zoals verse citrus en zachte bloemen. Alleen al van die namen krijg je toch een ‘happy’ gevoel? Neem bijvoorbeeld de Happy body wash van Clinique. In deze body wash zitten de volgende ingrediënten: citrus, mandarijn, grapefruit en veel soorten bloemen. Klinkt heerlijk, toch? Met deze producten van Clinique ruik je niet alleen lekker, maar krijg je ook een vrolijk en blij gevoel.

Clinique Huidverzorging For Men

Veel beautymerken hebben alleen producten voor vrouwen, maar Clinique heeft ook een lijn speciaal voor mannen. Want de mannenhuid heeft ook goede verzorging nodig. Voor mannen is het volgens Clinique belangrijk om hun huid goed te reinigen, ex-foliëren en te hydrateren. Dit is vooral heel belangrijk als je als man last hebt van huidproblemen. Heb je last van rimpels en lijntjes in je gezicht? Dan kun je gebruik maken van de For Men Anti-Age Moisturizer. Deze moisturizer van Clinique zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels sterk verminderen en dat de huid rondom je ogen gehydrateerd wordt. Het brengt een vermoeide huid weer tot leven.

Clinique Sun Protection

En als laatst heeft Clinique een productlijn met zonbescherming. Deze lijn is vooral in deze periode erg van belang. Met deze hitte moet je jezelf namelijk goed smeren en beschermen tegen uv-straling. De Clinique Sun Protection bevat zonnebrandcrème, zelfbruiner, after sun en gezichtspoeder met SPF. De producten van Clinique Sun Protection zijn licht en doeltreffend en dus ideaal om elke dag te dragen. Ook beschermen ze ieder huidtype!

Clinique heeft dus voor ieder huidtype een productlijn ontwikkeld, zodat ook jij je huid zo optimaal mogelijk kunt verzorgen. En in elke lijn heeft Clinique ook nog tal van producten! Keuze genoeg, dus. Weet jij al welk product van Clinique je gaat kopen?

Samenwerken met het lokale poppodium of theater

Previous article

De beste sim only voor je bedrijf

Next article

You may also like

More in Producten