Producten

Dé herenkleding trends van 2021

0

De leukste herenkleding van 2021 hebben we nog niet allemaal gezien. We hebben namelijk pas de voorjaarscollectie en de zomercollectie gehad, maar we zien al veel veranderen. Dit jaar is heel anders geweest voor modehuizen. Deze worden ook steeds meer bewust en proberen ook minder collecties uit te brengen, minder kleding te maken en minder te vernietigen. Het is namelijk een hele kwestie in modehuizen dat ze hun oude kleding vernietigen zodat het niet op de zwarte markt belandt. Dit zou namelijk de marktwaarde van de kledingstukken verminderen. Enigszins logisch, maar het is natuurlijk erg zonde. Gelukkig zijn veel modehuizen ook bezig met duurzame kleding en hebben ze zicht aangepast aan de corona-situatie door bijvoorbeeld mondkapjes te produceren. Hieronder volgen de trends waar je op moet letten dit jaar.

‘Luxueuze’ mondkapjes

Mondkapjes zijn natuurlijk ook een fashion item geweest, voor het eerst. Wat vroeger werd gezien als iets wat alleen doctors droegen moest nu ineens door iedereen gedragen worden. Dit reflecteert natuurlijk meteen op de fashion markt. Je hebt ook kunnen zien dat modeshows er heel anders uitzagen afgelopen jaar. Eerst werden ze vooral afgelast en langzamerhand mochten ze wel weer op gang komen, maar op veel kleinere schaal. Het publiek kan niet zo groot zijn en achter de schermen moest er ook extra goed opgelet worden. In ieder geval zijn de grote modehuizen als Burberry en Louis Vuitton uitgekomen met hun eigen lijn aan mondkapjes zodat je zelfs in een pandemie modieus en luxueus kan zijn. Ze zijn van hoge kwaliteit stof gemaakt dus je betaalt zeker niet alleen voor het label. Je kunt ook merken dat je er veel beter doorheen kan ademen en dat is beter voor je huid. Sommige mondkapjes kunnen namelijk heel snel voor irritatie aan de huid zorgen wat leidt tot acne. Er komen veel bacteriën onder de mondkapjes te zitten. Dit is waarom je ook niet langer dan 3 uur hetzelfde mondkapje moet dragen. Zorg ook dat je minimaal elk drie kwartier je huid even laat luchten.

Rokken voor mannen

We hebben ook gemerkt dat steeds meer mannen rokken gaan dragen. Ook al is het voor nu nog haute couture, denken we dat we straks veel meer mannen in rokken gaan zien rondlopen. In de oudere tijden was het sowieso al normaler voor mannen om rokken te dragen. Mannen droegen hele mooie pantalons en rokken met ook nog eens hakken. Denk ook aan religieuze mannenkleding, vaak hebben ze geen broekspijpen. Dus we zijn heel enthousiast over een wereld waar mannen ook rokken dragen. Als je dan nadenkt over een mannenrok moet je niet denken dat het dezelfde rok is als een vrouwenrok. Wat juist heel stoer eraan zal zijn is dat mannen hun hele eigen soort rok krijgen. Een echte mannenrok die speciaal is ontworpen om er goed uit te zien als man. Geloof ons maar, een rok dragen is superfijn, je voelt je er helemaal vrij in. Wees niet verlegen om een trendsetter te zijn, je zult nooit meer terug willen!

Hoe kun je ervoor zorgen dat er veilig gewinkeld kan worden?

Previous article

Tips voor een bad hair day

Next article

You may also like

More in Producten