Handig

De vele kansen van online marketing

0

Online valt nog steeds de meeste winst te halen voor bedrijven. Je wil natuurlijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen te staan om op die manier nieuwe bezoekers naar je website te krijgen. En er zijn meerdere wegen die daartoe leiden. Denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA, linkbuilding en social media.

Wat levert het op?
Een gedegen online marketingstrategie biedt ontzettend veel kansen op een groter bereik, hogere omzet en grotere naamsbekendheid. En je bent natuurlijk niet de enige die online is, je concurrent zijn er ook. Het is dus van groot belang dat jij je strategie zo goed hebt staan dat je je concurrenten telkens een stapje voorblijft.

Google
Alles valt en staat bij een goede positie in de zoekresultaten van google. Ze hanteren hiervoor vele eisen in hun algoritme. Je wil hoog staan in de organische ranking en je wil ook met je ads de concurrentie aftroeven. Het totaalplaatje moet dus kloppen, en dan zul je zien dat je bedrijf snel grote stappen kan maken. Meer websitebezoekers, meer verkopen, grotere naamsbekendheid, de kansen zijn eindeloos. Om het voor jou nog even concreet op een rijtje te zetten staan hieronder de belangrijkste onderdelen van een moderne online marketingstrategie:

  • SEO (Search Engine Optimization)
  • SEA (Search Engine Advertising)
  • Linkbuilding
  • Social media

Sommige van deze termen zul je kennen en andere niet, dus hier even een korte uitleg. SEO is het optimaliseren van je website zodat je hoog komt in de organische zoekresultaten van Google. Linkbuilding draagt hier ook aan bij, bij linkbuilding zorg je ervoor dat de link naar jouw website op andere, betrouwbare websites staat. SEA richt zich, zoals de naam al zegt, op adverteren. Met Google advertenties kom jij bovenaan in de zoekresultaten te staan bij de voor jouw advertentie relevante zoekwoorden. En social media, dat kent eigenlijk iedereen wel. Je kunt via social media je klanten informeren, amuseren en aanzetten tot interactie.

Uitbesteden
Het vergt natuurlijk veel kennis, tijd en ervaring om een online marketingstrategie op te zetten, dus het is logisch dat je daar hulp bij nodig hebt. De specialisten van Traffic Today staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Neem dus eens een kijkje op hun website en maak een afspraak.

Brievenbuspakje versturen met Shops United

Previous article

Gegarandeerd de laagste huurprijs voor je nieuwe kantoor betalen doe je zo!

Next article

You may also like

More in Handig