Producten

Dit is het perfecte dekbed bij allergieën

0
black and beige book on white bed sheet

’s Ochtends wakker worden met een verstopte neus, last hebben van jeuk of niet kunnen stoppen met hoesten. Herken dat jat? Grote kans dat je last hebt van een (huisstofmijt)allergie. Super vervelend! Als je in bed ligt en gaat slapen, wil je eigenlijk niks liever dan helemaal in jouw dekbed opgaan. Daar is een dekbed immers voor bedoeld. Wij helpen jou graag bij jouw zoektocht naar een perfect dekbed, waarbij je geen last meer hebt van die vervelende huisstofmijt en andere allergieën. Dit zijn de meest geschikte dekbedden voor jou. 

Een dekbed met speciale antiallergenen vulling

Om zo min mogelijk last te hebben van diverse allergieën, zijn speciale antiallergeen dekbedden ontworpen. Deze dekbedden zijn gevuld met een speciale antiallergeen vulling, waardoor huisstofmijt en andere beestje zich niet goed in het dekbed kunnen nestelen. Antiallergeen dekbedden worden vaak op 60 graden gewassen. Huisstofmijt gaat bij deze hoge temperatuur namelijk dood. Zo zijn Cinderella dekbedden gevuld met speciale antiallergeen vullingen en zijn behandeld met Healthguard voor een extra resistente laag. Speciaal voor hen bestaat er ook een anti-allergie dekbedhoes, om jouw dekbed veilig te kunnen bewaren. Een echte aanwinst voor mensen met een allergie, die van een heerlijke nachtrust willen genieten.

Wollen dekbed

Mensen met allergieën hebben vast vaak te horen gekregen dat zij beter niet voor een dekbed met natuurlijke vulling kunnen kiezen. Huisstofmijt en andere stofjes zouden hier makkelijk in kunnen overleven. Slaap je nou toch liever wél onder een dekbed met natuurlijk vulling? Dan kun je het best voor een donzen dekbed kiezen. Ook al is dons vaak afkomstig van een dier en kan het vol met huidschilfers zitten, toch is het een prima vulling voor iemand met een allergie. Dons is namelijk op hoge temperatuur te wassen, namelijk bij 60 graden of hoger. Hierdoor heeft huisstofmijt geen kans van overleven. Daarnaast is het zo dicht geweven, dat huisstofmijten zich er moeilijk doorheen kunnen dringen. Als extra voordeel is een wollen dekbed bacterie werend en vuilafstotend.

Synthetische dekbed

Naast dekens die gemaakt zijn van wol, is een synthetisch dekbed ook redelijk geschikt als je last hebt van een allergie. Het materiaal kan net als wol op hoge temperatuur worden gewassen, waardoor de huisstofmijt geen enkele kans maakt. Het grote nadeel van een synthetische deken is dat het niet zo goed ventileert als natuurlijk materiaal. Hierdoor krijgen bacteriën wel beter een kans om te gaan broeien. Een antiallergenen dekbed is in dit geval een betere optie. 

Hoe worden kluizen in de detailhandel gebruikt?

Previous article

5 dingen om in het achterhoofd te houden bij jouw dakwerken

Next article

You may also like

More in Producten