BlogHandig

Het meeste uit je draadgoot halen 

0
close up photo of plugged cables

Een draadgoot of ook wel een kabelbeschermingsbuis is een veelzijdig en vaak onderschat hulpmiddel. Je kunt het op allerlei manieren gebruiken om je leven gemakkelijker en georganiseerder te maken. Of je er nu maar één hebt of meerdere, hier zijn enkele van de beste manieren om een draadgoot in huis of op kantoor te gebruiken. 

Organiseer je bureaublad 

Draadgoten kunnen helpen je bureaublad netjes en opgeruimd te houden door extra opbergruimte te bieden voor al die kleine voorwerpen die zich bovenop het bureau ophopen. Gebruik ze voor pennen, potloden, paperclips, gummen, scharen, linialen. Alles waar je gemakkelijk bij moet kunnen, maar uit het zicht wilt houden. Je kunt zelfs twee of drie bakjes op elkaar stapelen als je meer opbergruimte nodig hebt. 

Een plek voor post en facturen 

Een draadgoot kan ook dienen als een effectieve manier om alle post en papierwerk te organiseren dat dagelijks je huis of kantoor binnenkomt. Heb één aangewezen plek waar je gemakkelijk rekeningen, facturen, brieven en andere belangrijke documenten kunt neerleggen, zodat ze niet verloren gaan tussen andere spullen op je bureau of aanrecht. Je kunt het ook gebruiken om tijdschriften, catalogi, brochures, flyers en ander drukwerk dat via de post binnenkomt op te bergen. 

Keukensponsjes droog en geurvrij houden 

Misschien denk je er in eerste instantie niet aan om een draadgoot in de keuken te gebruiken, maar het is een prima plek voor sponzen! Zet het draadgoot in de buurt van de gootsteen en leg er vochtige sponzen in, zodat ze snel drogen zonder een onaangename geur in je keuken te veroorzaken. Als ze droog zijn, spoel je ze gewoon af met water voordat je ze opnieuw gebruikt. Zo voorkom je dat er bacteriën op je spons groeien en dat hij na verloop van tijd slecht gaat ruiken. Draadgoten zijn ongelooflijk handige hulpmiddelen voor het organiseren van zowel thuis als op kantoor. Ze zijn perfect om kleinere voorwerpen uit je bureaublad te houden en er toch gemakkelijk bij te kunnen als dat nodig is. Bovendien bieden ze effectieve oplossingen voor het organiseren van post en papierwerk thuis of op kantoor. En ten slotte zijn ze ideaal om vochtige sponzen in de keuken in op te bergen en ze fris en geurvrij te houden! Er zijn zoveel mogelijkheden met slechts één eenvoudig voorwerp als een draadgoot dat er geen grenzen zijn aan hoe creatief je ermee om kunt gaan! Lijkt dit je wel wat en wil je online een draadgoot bestellen? Kijk dan snel bij WIldkamp!

Zware dingen tillen? Dat kan toch makkelijker!

Previous article

Wanneer heb je een slotenmaker nodig? De verrassende antwoorden

Next article

You may also like

More in Blog