Handig

Het ultieme baby boodschappenlijstje

0

Als je een baby verwacht, is het natuurlijk dat je je overweldigd voelt door alle dingen die je moet kopen. Het is veel om over na te denken – van de grote dingen zoals een wiegje en autostoeltje, tot de kleinere dingen zoals flesjes en kleertjes. Daarnaast is ook een rugzak erg handig voor als de kleine naar de opvang gaat. Om je te helpen, hebben we de ultieme baby boodschappenlijst samengesteld. Zo kun je er zeker van zijn dat je alles hebt wat je nodig hebt (en wilt hebben) voor de baby komt.

Wiegje

Een veilige en comfortabele plek voor je baby om te slapen is een must. Zoek een wieg die aan alle veiligheidsnormen voldoet en een matras heeft dat goed past. Je kunt ook kiezen voor een ledikant of een co-sleeper.

Autostoeltje

Je zult een autostoeltje nodig hebben om je baby vanuit het ziekenhuis mee naar huis te nemen en ook als je later weer op pad gaat. Kies er een die gemakkelijk te installeren en te gebruiken is.

Wandelwagen

Een wandelwagen is ideaal om er met je baby op uit te trekken. Zoek er een die licht is en gemakkelijk op te vouwen.

Hoge stoel

Een hoge stoel is een must-have voor als je borstvoeding wilt geven aan je kindje. Zoek er een die gemakkelijk schoon te maken is en een comfortabele zitting heeft.

Babykleren

Je zult veel babykleren nodig hebben, waaronder rompertjes, slaapzakken, en outfits. Zoek kleren die gemaakt zijn van zachte, ademende stoffen.

Luiers

Je zult heel wat luiers verslijten, dus leg een voorraad aan! Katoenen- of wegwerpluiers zijn beide een mogelijkheid.

Babydoekjes

Babydoekjes zijn essentieel om je baby schoon te houden. Zoek naar doekjes die hypoallergeen en alcoholvrij zijn. Ze zijn vaak wel in de aanbieding te vinden en dat loont echt!

Speelgoed

Als je kindje iets ouder is dan is het handig om wat houten speelgoed te hebben, waarmee hij/zij zich kan vermaken, bijvoorbeeld in de auto of in de box. Zorg er wel voor dat het gecertificeerd speelgoed is wat geschikt is voor de leeftijd van de kleine.

Verzorgingsproducten

Zoek naar producten die niet geparfumeerd en hypoallergeen zijn. Wat je veel gebruikt in het begin is babylotion, babyshampoo en douche/bad spul. Daarnaast is billenzalf echt een must!

Fopspeen

Een fopspeen kan je baby helpen kalmeren. Zoek een fopspeen die BPA-vrij is en van veilige materialen gemaakt is.

Flessen

Je zult flessen nodig hebben voor het geven van flesvoeding of afgekoelde moedermelk. Zoek flessen die BPA-vrij zijn en van veilige materialen gemaakt zijn.

Borstkolf

Als je van plan bent borstvoeding te geven, kan een borstkolf een redder in nood zijn. Zoek een pomp die comfortabel is om te gebruiken. Lees de reviews die online te vinden zijn en maak op basis hiervan de juiste keuze.

Een succesvolle webshop opstarten? Met deze tips kun je vooruit!

Previous article

5 dingen die je bedrijf kan leren van online casino’s

Next article

You may also like

More in Handig