Producten

Shoptips: Dit zijn de leukste telefoonhoesjes

0

Heb jij ooit overwogen om een webshop in telefoonhoesjes te starten? Waarschijnlijk ben je dan inmiddels te laat om nog een succesvolle shop op te kunnen zetten, want er zijn eigenlijk al genoeg grote aanbieders op de markt met een zeer grote en loyale klantenkring. In dit artikel duiken we dieper in op de webshop van Casimoda: ooit begonnen met een klein assortiment, maar inmiddels bestaat hun collectie uit meer dan 15.000 telefoonaccessoires! Wat is dit voor webshop en waarom hoort dit jouw one-shop-stop te zijn voor het bestellen van een trendy telefoonhoesje? Wij leggen het uit!

Hoe het ooit begon

Casimoda is in 2013 opgericht en gestart met een kleine collectie unieke telefoonhoesjes voor een aantal telefoonmodellen. Al snel werd dit op Instagram opgepakt en steeg het account met duizenden volgers. Steeds meer mensen kwamen in aanraking met de unieke hoesjes van dit Nederlandse merk. Inmiddels is het 8 jaar later en hebben ze al meer dan honderdduizend mensen succesvol geholpen in hun zoektocht naar een telefoon hoesje.

Unieke collectie geïnspireerd op de laatste trends

De collectie telefoonhoesjes van Casimoda is op z’n minst uniek te noemen. Alle accessoires worden namelijk in eigen beheer ontworpen en zelfs in Nederland geproduceerd. Doordat de lijnen kort blijven, kunnen ze zeer snel inspelen op de laatste trends in modelandschap. Wat op dit moment hot kan zijn, kan over een aantal maanden weer zo uit de mode zijn. Al kunnen we natuurlijk altijd spreken van blijvertjes, oftewel trends die voorlopig nog niet overwaaien. Denk bijvoorbeeld aan een Samsung A52 hoesje met marmer design of een Samsung S21 hoesje met dierenprintje, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Maar je kunt ook zelf een hoesje ontwerpen, als het je allemaal niet gek genoeg kan.

Hoesjes voor beste vriendinnen

Tot slot willen we nog even aandacht schenken aan de BFF-hoesjes van Casimoda. Wil jij dat jouw beste vriend(in) matcht met jouw telefoonhoesje, dan moet je zeker even een kijkje nemen op hun website. Zo vormen jullie mobiele telefoons één geheel en kan iedereen zien dat jullie allerbeste vriendjes zijn. Hartstikke leuk om cadeau te geven (of natuurlijk te krijgen ). Wel is het belangrijk om te weten dat deze hoesjes op bestelling voor jou bedrukt worden, dus je kunt ze niet meer retourneren. Dat betekent dus voor jou even dubbelchecken of de geselecteerde toestelmodellen juist zijn ingevoerd!

Dit is waarom het belangrijk is altijd je gehoor te beschermen 

Previous article

3 tips voor het inrichten van jouw thuiskantoor

Next article

You may also like

More in Producten