Geld

Tips voor luxe kerstcadeaus

0

Kerstmis is weer in zicht, dat betekend ook dat er weer kadotjes gekocht moeten worden voor al je vrienden en je familie. Ieder jaar weer aan komen zetten met iets van een lekker geurtje of iets voor in de badkamer is een beetje afgezaagd, zeker als je een wat grotere portemonnee hebt en je het je kunt veroorloven om betere cadeaus te kopen. Voor de mensen die wat meer te besteden hebben, hebben we hieronder een paar tips voor leuke luxe kerstcadeaus. 

Horloge

Een prachtig cadeau voor zowel heren als voor vrouwen is natuurlijk een horloge. Naast dat dit er mooi uitziet, is een horloge natuurlijk ook nog eens functioneel, je kunt er namelijk de tijd mee zien. Je kunt kiezen voor een digitaal horloge waar je eventueel ook nog je gezondheid kan bijhouden, maar ook voor een traditioneel horloge. Je kunt eenvoudig online horloges kopen.

Speciale kruiden

Voor de echte keukenprinsen en -prinsesjes kun je ook nog kiezen om speciale kruiden te kopen. Denk bijvoorbeeld aan kruiden die uit het buitenland moeten komen omdat ze in de Nederlandse winkels niet te koop zijn. Je kunt deze Online kruiden kopen via een website.

Spa

Als je iemand kent waarvan je denkt; diegene is echt wel aan ontspanning toe, dan kan een spa cadeaubon ook een leuke optie zijn. Kies voor een luxe wellness center met eventueel nog een massage behandeling. 

Sterrenrestaurant

Voor de mensen die graag uit eten gaan, kun je ook nog kiezen om een geschenk te geven waarmee ze naar een sterrenrestaurant kunnen gaan. Zo kunnen ze de culinaire ervaring ervaren, ondanks dat ze misschien daar zelf nooit het geld voor zouden hebben. Het is nog eens ontzettend leuk als je dit voor kerstavond kan geven, zodat ze het kerstdiner in dit restaurant kunnen hebben.

Als je een wat grotere portemonnee hebt en niet meer van die afgezaagde cadeaus wilt geven, dan is het eens tijd om verder te kijken dan dat je gewend bent om standaard te geven. Zo kun je er voor kiezen om een prachtig horloge te geven, dit kan een traditionele zijn of een digitale. Voor de keukenprins en -prinsjes kun je speciale kruiden laten importeren uit een ander land. Voor mensen die wel wat rust kunnen gebruiken, kun je een spa cadeaubon geven. Als laatste kun je nog voor de fijnproevers een geschenk geven waarmee ze naar een sterrenrestaurant kunnen.

Waar moet ik aan denken bij het inrichten van een kantoor?

Previous article

Hoe zorg je dat je droog blijft tijdens de regen?

Next article

You may also like

More in Geld