Handig

Veilig vervoer van jouw goederen met goed intern transport

0

Voor het verplaatsen van goederen en pallets in een magazijn, gebruik je interne transportmiddelen. Sommige goederen zijn bovendien kwetsbaar. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het interne transport binnen je magazijn. Met transportmiddelen van een hoge kwaliteit, verplaats je jouw goederen veilig binnen je magazijn. Een optimale veiligheid in jouw magazijn begint met veilig intern transport.

Voor alle soorten producten is er een geschikte magazijnwagen te vinden. Transportwagens, elektrische transportkarren of routetreinen verplaatsen jouw goederen veilig van A naar B. Bovendien zorgt goed intern transport voor minder fysieke belasting van je medewerkers. Wanneer je een veilige werkomgeving creëert, voorkom je schade of letsel. Bovendien vergroot je de efficiency en verlaag je hiermee de kosten.

Ergonomisch intern transport

Goede interne transportmiddelen hebben ergonomische wielen met geïntegreerde vering. Dit zorgt voor een lage rolweerstand. De wielen vangen oneffenheden in de vloer eenvoudig op. Je medewerkers worden niet meer onnodig zwaar belast. Dit betekent veiliger werken en een hogere productiviteit!

Ook kun je het intern transport voorzien van ergonomisch gevormde handgrepen. De drukgevoelige sensoren zorgen voor de gewenste ondersteuning. Deze handgrepen kun je zowel met één als met twee handen bedienen.

Intern transport met aangedreven wielen is helemaal een uitkomst. In de 360 graden uitvoering kun je jouw magazijnwagen of transportwagen zelfs zijdelings verplaatsen in smalle ruimtes. Hiermee is het voor iedereen mogelijk om met zware lasten te manoeuvreren!

Geschikt transportmateriaal

Voor elk soort product is er geschikt transportmateriaal te vinden. Welk product je ook wilt vervoeren, het gebeurt veilig met de juiste magazijnwagen.

1. Transportwagens voor intern transport

Transportwagens zijn er in veel verschillende soorten. Er zijn bijvoorbeeld product beschermende transportwagens. Deze zijn ideaal voor het verplaatsen van kwetsbare producten. Of misschien heb jij meer behoefte aan een orderverzamelwagen?

2. Elektrische transportkarren

Je kunt ook kiezen voor elektrische transportwagens. Neem bijvoorbeeld orderverzamelwagens met elektrisch aangedreven wielen, pickkarren voorzien van put-to-light, goederen ontvangstwagens met PC en laserprinters of inspectiewagens met weegsystemen.

3. Routetreinen voor intern transport

Routetreinen zijn een populaire oplossing voor het veilig vervoeren van jouw goederen. Een routetrein bestaat uit meerdere wagens die aan elkaar zijn gekoppeld. Met elektrische bediening trek je de routetrein eenvoudig door jouw magazijn.

Welk materiaal je ook kiest voor jouw intern transport, het is zeker dat het de efficiëntie en veiligheid vergroot. Bovendien zorgt het voor minder fysieke belasting van je medewerkers. Kies jij voor het juiste interne transport, dan bied jij jouw medewerkers een veilige, efficiënte en ergonomische werkplek.

WordPress is het glas dat Propeller op een slimme manier vult

Previous article

Tips voor alle contentmakers om de productiviteit te verbeteren

Next article

You may also like

More in Handig