Handig

Verzendverpakkingen bedrukken

0

Ben jij op zoek naar verzendverpakkingen, die net wat anders zijn dan de standaard verzendverpakkingen die momenteel veel gekozen worden? Dan ben je bij een partij zoals Rotim aan het juiste adres. Hier kun je de verzendverpakkingen personaliseren naar jouw eigen smaak. Denk bijvoorbeeld aan een eigen logo, slogan of naam op jouw verpakkingen laten bedrukken. Zo zet je jouw gedachten op de verzendverpakking. Het enige wat jij moet doen is het ontwerp uploaden. De medewerkers van Rotim doen de rest. Naast dat zij de verschillende verpakkingsmaterialen in het aanbod hebben, hebben ze ook een groot assortiment van ander winkelmateriaal. Lees snel verder voor de andere producten!

Veelzijdig assortiment

Naast de verschillende verzendverpakkingen heeft Rotim ook veel andere producten. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen labels, cadeauzakjes, prijstangen en fourniturenzakjes. Allemaal producten die handig zijn om in de winkel te gebruiken. Deze producten zijn dan ook vanzelfsprekend te vinden in de categorie ‘winkelmateriaal’. De verzendverpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Daarbij kiest Rotim ervoor om expres niet teveel plastic producten te produceren. Dit doen zij speciaal om het milieu te steunen en daarbij ook te verbeteren. Daarom maakt deze partij vooral gebruik van papieren verpakkingen. Papieren tasjes, kartonnen verpakkingen etc. Daarnaast vind je ook linnen tasjes en katoenen producten in het assortiment. Als iedereen nu steeds meer gaat kiezen voor deze alternatieven, helpen we het milieu ook nog een handje.

De voordelen van Rotim

Het grote voordeel van Rotim is dat je snel en eenvoudig de juiste producten online kunt bestellen. Dit kun je doen vanuit je luie stoel of vanaf de bank. Jij ontwerpt het product en de medewerkers van Rotim doen de rest. Daarnaast worden de producten ook nog eens snel thuisbezorgd. Een laatste voordeel is de hoogwaardige kwaliteit van de producten. Of je het nu hebt over katoen, papier, linnen of plastic: stuk voor stuk gaan de producten lang mee. Hierdoor kun je heerlijk voor een lange tijd genieten van jouw producten!

Meer informatie nodig?

Heb jij nu meer informatie nodig over de verschillende verzendverpakkingen? Dan kun je gerust de specialistische medewerkers vragen. Zij staan je graag te woord en helpen je verder met het doen van de juiste aankoop. Om helemaal op de hoogte te blijven, kun jij je ook nog inschrijven op de nieuwsbrief. Zo mis jij geen enkel nieuwtje meer!

7 tips voor de beginnende belegger

Previous article

Waar moet je op letten bij het financieren van je bedrijfspand

Next article

You may also like

More in Handig