BlogHandig

Welke producten en diensten heb je nodig bij je bruiloft?

0

Als je gaat trouwen, heb je natuurlijk verschillende producten en diensten nodig. Van de locatie tot de muziek: wat telt hierin allemaal mee? Iedere bruiloft ziet er weer anders uit, maar in een grote lijn is er zeker overlap te vinden. Lees verder voor tips: heb je hier al aan gedacht?

Uitnodiging

De organisatie van een bruiloft begint met het maken en versturen van de uitnodiging. Maak een gastenlijst, met daarop iedereen die je erbij wilt hebben tijdens die mooie dag. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen of je een kleine of grote bruiloft organiseert. Voor beide opties valt er iets te zeggen, en het is ook maar net wat er in je budget past. Het is leuk om het kaartje te ontwerpen in de stijl die past bij de bruiloft. Denk aan een kleurrijke kaart, of juist een kaart in een vintage look – we noemen maar wat voorbeelden. Vermeld de benodigde informatie op de kaart, bijvoorbeeld dat je gaat trouwen in Rotterdam. Je kunt een kaartje per post of digitaal versturen. Hoewel digitaal versturen makkelijker is, is een kaartje op de post doen natuurlijk wel leuker en romantischer.

Locatie

De locatie speelt een belangrijke rol bij de bruiloft. Ga daarom zo snel mogelijk op zoek naar een geschikte locatie. Leg daarbij al je wensen op tafel. Hoe groot moet de locatie zijn? Hoe zit het met de bereikbaarheid? En hoeveel gasten kun je er kwijt? Bedenk of je middenin de stad wilt trouwen, of juist in de natuur. Een rustige, groene omgeving maakt dat alle aandacht uitgaat naar de grote dag. Bij Vidaa trouw je in een groene oase, samen met al je geliefden om je heen. Het is slim om de locatie al vroeg te zoeken en te boeken, zodat de plek nog beschikbaar is op jouw grote dag.

Fotograaf

Grote kans dat je mooie foto’s wilt hebben van de trouwdag. Ga daarom op zoek naar een fotograaf. Er zijn veel trouwfotografen te vinden, die ieder weer een eigen stijl hebben. Welke stijl past goed bij jouw wensen? Wil je bijvoorbeeld dromerige of juist realistische foto’s? Het kan eigenlijk allemaal. Het is slim om vooraf een keertje af te spreken met de fotograaf, zodat je je wensen kunt doorspreken. Maar ook om alvast een klik te krijgen, zodat het tijdens de bruiloft niet zo vreemd voelt dat de fotograaf steeds om je heen hangt. Naast een fotograaf kun je nog aan een videograaf denken, om ook bewegend beeld te hebben van de trouwdag. Zo kun je na afloop steeds weer nagenieten en herinneringen ophalen. Het is natuurlijk ook maar net wat het budget toelaat. Met alleen een fotograaf vang je zeker al mooie herinneringen. Laat trouwens tevens een fotoboek maken, om doorheen te kunnen bladeren. Dat is een feestje!

Muziek

Muziek is zeker welkom bij een bruiloft, op verschillende momenten van de dag. Voorafgaand aan de ceremonie bijvoorbeeld, maar vooral tijdens de borrel en het feest. Je kunt dit op veel manieren invullen. Wil je het budgetproof houden? Maak dan zelf een playlist met je favoriete nummers en speel deze af. Maar het is toch wel leuker om een dj te laten komen, of zelfs muzikanten of een band. Let natuurlijk goed op de muziekstijl: sluit dit aan bij wat jij en je partner mooie muziek vinden?

Eten en drinken

Tot slot is er natuurlijk nog het eten en drinken. Er mag goed geproost worden tijdens deze dag, dus zorg bijvoorbeeld voor champagne. Maar ook bier, wijn en alcoholvrije drankjes zijn welkom tijdens de feestelijke dag. Komen er veel kinderen? Denk dan ook aan onder andere limonade. Qua eten kun je het naar wens invullen. Zorg in ieder geval voor hapjes, zowel overdag als ’s avonds. Je kunt een groot diner organiseren, maar het kan ook laagdrempeliger met een buffettafel en zelfgemaakte lekkernijen. Ga na wat hierin je wens is – en ook weer wat past binnen je budget.

Door de benodigde producten en diensten alvast vroeg te regelen, ga je voor een geweldige dag. We hopen dat dit artikel je een goed overzicht biedt!

Kantoorinrichting: welke items kun je tweedehands kopen?

Previous article

Deze gadgets zijn een must-have voor jou!

Next article

You may also like

More in Blog