Producten

3 redenen waarom jij een gebruikte heftruck zou moeten aanschaffen

0

Een nieuwe heftruck is altijd een flinke uitgave. Daarom geven wij je wat tips voor het aanschaffen van een gebruikte heftruck. Lees de blog om erachter te komen waarom jij een gebruikte heftruck wil aanschaffen voor je bedrijf.

Je bent opzoek naar een nieuwe heftruck. Je gaat opzoek op internet en komt erachter dat zo’n heftruck nog best wel prijzig is. Maar wist je dat het een stuk goedkoper kan? Zo zijn er gebruikte heftrucks die je aanvoelen als gloednieuw. Deze heftrucks zijn van alle gemakken voorzien en bieden precies wat je mag verwachten van een heftruck. Daarnaast is er enorm veel keuze en zal je altijd wat passends vinden.

3 redenen waarom een gebruikte heftruck?

Er zijn veel voordelen te bedenken bij de aanschaf van een gebruikte heftruck. Wij zetten er een paar voor je op een rij.

De prijs

We noemden het al even, maar de prijs speelt mee wanneer jij een heftruck gaat komen. Zo zal je stijl achteroverslaan wanneer je de prijzen ziet van een gloednieuwe heftruck. Een alternatief is snel gevonden in een gebruikte. De prijs kan soms tot wel 4x schelen. Ben je toch bang dat je een miskoop doet? De staat van de heftruck kan jij zelf bepalen. Wil jij een heftruck van een jaar oud dan betaal je iets meer dan voor een heftruck van 4 jaar oud met schade. Maar de prijs is hoe dan ook minder dan een nieuwe heftruck.

Garantieperiode

Boven op de prijs komt ook nog eens de garantieperiode. Zo zijn gebruikte heftrucks van itolang altijd gecontroleerd op schades en meer. Ook een technische inspectie wordt gedaan voordat jij hem kan kopen. Wanneer hij niet voldoet aan de eisen zal hij niet verkocht worden aan de consument. Hierdoor wordt er een fabrieksgarantie afgegeven van minimaal 3 maanden. Hoe jonger de heftruck hoe langer de garantie.

Snelle levering

Wat je ziet wanneer je een nieuwe heftruck koopt is dat er veel tijd overheen kan gaan voordat je hem in huis hebt. Dit is omdat nieuwe heftrucks vaak op aanvraag worden geproduceerd. Het kan dus zomaar zijn dat het 2 tot 3 maanden duurt voordat jij jouw heftruck in huis hebt. Bij een gebruikte heftruck is dit niet het geval. Die kan jij vandaag bestellen en morgen al in huis hebben.

 

Kies jij ook voor een zakelijke tankpas?

Previous article

5 unieke ideeën voor trouwringen

Next article

You may also like

More in Producten