Producten

5 unieke ideeën voor trouwringen

0

Eindelijk gaan jullie trouwen. Iets waar je misschien al wel jaren naar uit hebt gekeken gaat eindelijk gebeuren. Maar nu wordt het de tijd van keuzes maken. Want wat voor een taart hoort daarbij, en misschien nog wel belangrijker: welke trouwringen kies je uit. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekeken naar unieke trouwringen door bijvoorbeeld te kiezen voor bijzondere graveringen of ander soort metalen. Denk hierbij aan onder andere trouwringen met een vingerafdruk. Wij zetten de 5 beste voor je op een rij:

1. Trouwring met vingerafdruk

We zijn bij een trouwring opzoek naar een persoonlijke Touch. Iets wat veel voorkomt is je trouwring graveren aan de binnenzijde. Vaak staan er dan initialen in. Maar wat nog persoonlijker is zijn trouwringen vingerafdruk. Je naam en je initialen worden je gegeven bij je geboorte, maar je DNA- en je vingerafdruk zijn uniek. Deze zijn van jou en kan niemand ooit van je afnemen. Hoe mooi is het dan ook om deze te gebruiken in elkaars trouwringen.

2. Een inspiratie uit de natuur

Ken jij grasringen al? Deze trouwring is gebaseerd om gekrulde grasringen. Vooral wanneer jij houdt van iets unieks, maar ook van de natuur is dit misschien wel een trouwring die bij je past. Je hebt keuze uit 9 verschillende grasmodellen of je kunt 4 nieuwe modellen speciaal voor jullie laten vlechten. Waarvan je de mooiste uitkiest en deze wordt gemaakt in het metaal van jullie keuze. Hoe dit wordt gemaakt? Eerst zullen ze een grasring maken vanuit de natuur. Vervolgens wordt hij opgemeten en wordt er een exacte kopie gemaakt alleen dan met de gekozen metalen.

3. Liefde doet soms pijn

Wil jij een originele trouwring, dan is dit misschien wel één voor jou met ook nog eens een achterliggende betekenis. Zo kan je een pleisterring laten maken. Deze is gebaseerd op een gewone doodnormale pleister. Hierdoor heeft de pleister ring van bijvoorbeeld goud een iets grotere omvang dan een normale trouwring. Wij vinden de betekenis rondom dat liefde soms pijn doet vooral een mooie. Maar uiteindelijk kan een pleister de wonden helen.

4.  Briljanten in je trouwring

Om trouwringen opvallender te maken kun je deze verfraaien met een of meerdere briljanten. Misschien wel de hoeveelheid briljanten van jullie verkeringstijd. Of misschien wel een briljant voor ieder kind dat jullie samen hebben wanneer je trouwt op latere leeftijd bijvoorbeeld. Het zorgt toch voor een opmerkelijk en mooier geheel wanneer er iets extra’s wordt toegevoegd aan je trouwring.

5. Jullie gezichten met elkaar verbonden

Een beetje een cryptische titel misschien voor een trouwring. Maar dit is een trouwring met gezichten erin gezet. Zo wordt dit niet gegraveerd, maar het profiel van je gezicht wordt aan de buitenkant gevormd. Wanneer je nu van de zijkant naar je ring kijkt kan je dus jullie eigen gezichten ontdekken. Dat is een hele unieke manier voor een symbolische trouwring.

Een alternatief voor een trouwring

Je kan er ook voor kiezen om een alternatief voor een trouwring te nemen. Zo kiezen steeds vaker mensen voor een tatoeage als trouwring. Maar een originele trouwring blijft toch het mooist en klassiek. Een trouwring is iets voor het leven, dus ga opzoek naar een ring die je ook je leven lang wil en kan dragen. Een goed soort metaal zou hierbij moeten helpen.

3 redenen waarom jij een gebruikte heftruck zou moeten aanschaffen

Previous article

Casino bonussen en hoe ze te gebruiken

Next article

You may also like

More in Producten