Huis & Kantoor

3x wanneer je IT huur kan inzetten

0

IT apparatuur; je gebruikt het de hele dag door. Ook voor bedrijven wordt IT apparatuur steeds vaker ingezet. In dit blog lees je in welke situatie het vaak beter is om te kiezen voor het huren van IT apparatuur dan het zelf aan te schaffen. Op deze manier kun je geld besparen en heb je altijd de beste IT apparatuur tot je beschikking.

IT apparatuur huren voor beurzen

Voor de COVID-lockdown was er iedere week en elk weekend wel een ander beurs te bezoeken. Op een beurs kan jij je als bedrijf van je beste kant laten zien. Je zet hier IT apparatuur in om de beleving van de bezoeker een stukje positiever te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een iPad inzetten. Vaak is dit een apparaat die je naast beurzen niet veel gebruikt. Daarom is het huren van IT hier een goede oplossing. Zo kun jij bijvoorbeeld VR brillen huren, waarmee jij je onderscheidt van de andere bedrijven op de beurs. Met een VR bril breng je mensen in een andere wereld, waar ze jouw project kunnen bekijken of een tour krijgen door jullie pand.

IT apparatuur huren om thuis te werken

Afgelopen jaar heeft werkend Nederland noodgedwongen kennis leren maken met thuiswerken. Een situatie waar veel werkgevers niet op voorbereid waren. Veel bedrijven kozen ervoor om laptops te huren voor hun werknemers. Dit is een ideale situatie omdat niemand precies weet hoe lang het zou duren voordat werknemers weer op kantoor of binnen het bedrijf zullen werken. Een laptop zorgde er in veel situaties voor dat werknemers hun werk konden oppakken vanuit huis.

IT apparatuur huren voor een tijdelijke werknemer

Er zijn veel bedrijven die gebruikmaken van tijdelijke werknemers. Bijvoorbeeld als je seizoensgebonden werk doet of omdat er een vaste werknemer tijdelijk niet kan werken door ziekte of zwangerschap. Een tijdelijke werknemer moet worden voorzien van IT apparatuur. Het is zonde om die apparatuur opnieuw aan te schaffen omdat het waarschijnlijk maar tijdelijk wordt gebruik. Het huren van IT apparatuur is hierbij een goede oplossing. Moet de tijdelijke werknemer veel bellen? Dan is een iPhone huren wellicht een goede oplossing. Hierop kunnen alle nodige apps en telefoonnummers van tevoren al op worden gezet.

Voor ieder bedrijf is er wel een situatie waarbij het huren van IT apparatuur voordeliger is dan het aanschaffen van IT apparatuur. Heeft jouw bedrijf de voordelen van IT huur al ontdekt?

Tijd voor een beetje ontspanning? Met deze 3 tips lukt dat zeker!

Previous article

Verleidelijke Oosterse geuren verwerkt in parfums

Next article

You may also like