Blog

Tijd voor een beetje ontspanning? Met deze 3 tips lukt dat zeker!

0

Het zijn rare en hectische tijden. Tijden waarin ontspanning o zo belangrijk is. En waar we die normaal gesproken vaak buitenshuis zoeken, zijn we nu veel aan huis gebonden. Gelukkig zijn er ook genoeg mogelijkheden om ook thuis voor de nodige ontspanning te zorgen. Wij hebben 3 tips voor je op een rijtje gezet, tips waar je ook straks zeker nog van gaat genieten!

De massagestoel

Wanneer je het hebt over een massage, dan wordt bijna iedereen al meteen enthousiast. De spanning die uit je spieren wordt gekneed, even lekker relaxt liggen zonder drukte om je heen; het is voor velen de ultieme manier om even te ontspannen. Zelfs een korte massage doet ons al goed.

Niet zo gek dus dat steeds meer mensen kiezen voor een massagestoel thuis. Daarmee heb je namelijk altijd een massage tot je beschikking, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft of een afspraak hoeft te maken. Even een korte massage tussen de bedrijven door, of juist een wat langere als je de tijd hebt: jij hebt de touwtjes in handen. Ook kies je zelf de intensiteit.

Naast ontspanning heeft zo’n massagestoel nog meer voordelen, zo is het goed voor de bloedsomloop en helpt het spieren sneller herstellen.

Sauna in of aan huis

Nog zo’n ding waar mensen spontaan van ontspannen, als ze er alleen al aan denken: de sauna. Je kunt er een middag, avond of dagje uit van maken, maar die tijd gunnen we ons niet vaak genoeg als het aan ons ligt. En ook hier geldt: met een sauna in of aan huis, is er altijd een geschikt moment zonder dat je hoeft te reserveren of er de deur voor uit moet.

Zie je op tegen het hele sauna-gebeuren met stoom? Een infrarood-sauna is vaak compacter en past dus op meer plaatsen. Bovendien is het een stuk gemakkelijker in gebruik. En de voordelen? Die zijn er genoeg! Denk aan pijnverlichting bij reuma of artrose en verminderen van spierspanning en spierpijn.

Benieuwd of jouw huis geschikt is voor een (infrarood)sauna? Rhodos Welness biedt een passend advies op basis van jouw wensen en de plaats waar de sauna geplaatst wordt. Maatwerk, onder een schuin dak bijvoorbeeld, is ook mogelijk. Zo kan ook op een moeilijke plek in huis, waar je anders weinig mee doet, een sauna geplaatst worden.

Tover je badkamer om in een thuisspa

Elke dag even ontspannen in een fijne badkamer, wie wil dat nu niet? Zo sta je al een stuk relaxter op en ga je ook met een fijn gevoel naar bed. Heb jij dat gevoel niet bij jouw badkamer? Dan is het tijd om hem eens onder handen te nemen!

Een badkamer is tegenwoordig vaak meer dan alleen die praktische plek om te douchen en je tanden te poetsen. Door te werken met warme kleuren en materialen creëer je een ontspannen ruimte. Kies voor een luxe regendouche of een douche met infrarood voor een extra relaxte ervaring. Heb je ruimte voor een bad? Even badderen betekent voor veel mensen een moment van rust en ontspanning.

Wil je ultieme luxe? Kies dan voor een bubbelbad! En past dat niet in de badkamer, maar heb je wel ruimte buiten? Een hottub of jacuzzi is ook heerlijk om te ontspannen.

5 tips om het meeste uit een kleine woonkamer te halen

Previous article

3x wanneer je IT huur kan inzetten

Next article

You may also like

More in Blog