Huis & Kantoor

Brievenbuspakje versturen met Shops United

0

Verkoop je veel producten die in de brievenbus afgeleverd kunnen worden bij jouw klanten? Dan is het erg fijn als je kunt besparen op verzendkosten, dit zijn namelijk vaak een flinke kostenpost. De verschillende verzendmogelijkheden maakt het interessant om te onderzoeken hoe je op deze kostenpost kunt besparen. Het versturen van producten als brievenbuspakje kan je een flinke besparing opleveren. Shops United biedt verschillende vervoerders aan om jouw producten als brievenbuspakje te verzenden.

Voordelen van brievenbuspakjes versturen met Shops United

Het versturen van jouw orders als brievenbuspakje biedt veel voordelen. Zo is het versturen van een brievenbuspakje zeer eenvoudig, Shops United maakt namelijk gebruik van een online verzendsysteem. Hierbij kun je gemakkelijk labels aanmaken om pakketten te versturen. Het voordeel van versturen via Shops United is dat je kan kiezen op welke manier jouw brievenbuspakje wordt verzonden.

Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de dienst PakjeGemak, waarbij de ontvanger van het pakket de mogelijkheid heeft om het pakket af te halen bij een ophaalpunt naar keuze. Verder kunnen waardevolle pakketten worden verzekerd, zodat je ze met een gerust hart uit handen kunt geven. Je kunt de ontvanger laten tekenen voor ontvangst of aangeven dat het pakket ook bij de buren afgegeven mag worden. Door middel van een track & trace code kun je het pakket te allen tijde volgen. Pakketten versturen via Shops United geeft je dus op meerdere manieren zekerheid.

Zoals gezegd ben je met het versturen van brievenbuspakjes zeker van een snelle en betrouwbare levering binnen Nederland. Er zijn diverse grote vervoerders binnen Nederland die het bezorgen van de brievenbuspakjes op zich nemen. Met 3000+ servicepunten verspreid door Nederland is er altijd één in de buurt. Daarbij kun je profiteren van aantrekkelijke staffelkortingen. Wanneer je op regelmatige basis gebruik maakt van de service ‘brievenbuspakje versturen’, dan kun je tegen een gereduceerd tarief brievenbuspakketten versturen. Dat is aantrekkelijk wanneer je bijvoorbeeld een webshop hebt. Raadpleeg voor de prijzen van brievenbuspakketten het tarievenboekje; hierin zie je precies wat de huidige prijzen van vervoerders zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Brievenbuspakje versturen met PostNL

PostNL is één van onze partners waar wij mee samenwerken om brievenbuspakjes mee te versturen. Het versturen van brievenbuspakjes met PostNL biedt diverse voordelen. Zo profiteer je onder andere van:

  • Levering binnen heel Nederland;
  • Levering van dinsdag tot en met zaterdag;
  • Levering vanaf € 4,00.

Brievenbuspakje versturen met DHL

Shops United werkt ook samen met DHL voor het versturen van jouw brievenbuspakjes. Brievenbuspakjes versturen met DHL houdt voor jou het volgende in:

  • Levering binnen Nederland & België;
  • Levering van maandag tot en met zaterdag;
  • Levering is volledig traceerbaar;
  • Profiteer van DHL verzend volume.

Brievenbuspakje versturen met UPS

Ook het versturen van brievenbuspakjes met UPS behoort tot de mogelijkheden bij Shops United. UPS is één van onze samenwerkingspartners. Bij de keuze voor UPS kies je voor:

  • Levering binnen Europa;
  • Afhalen van brievenbuspakjes op maat;
  • Profiteer van UPS verzend volume.

Neem contact op

Ben je van plan brievenbuspakjes te versturen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Shops United en vraag naar de mogelijkheden. Zij kunnen je namelijk precies vertellen hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarnaast kunnen we je ook helpen met de eventuele staffelkortingen. Bel voor vragen gerust met de klantenservice of stuur een mail, onze medewerkers staan je dan zo snel mogelijk te woord met passend advies en antwoorden op jouw vragen.

De voordelen van het gebruik van professionele luchtreinigers

Previous article

De vele kansen van online marketing

Next article

You may also like