Producten

De nieuwste trend in de logistiek wereld

0

Met een bedrijf in de logistiek wereld, wil je natuurlijk dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Je kan alles overlaten aan de bestuurders zelf, maar dan verlies je wel een beetje controle. Met een gps volgsysteem, de nieuwste trend in de logistiek wereld, til je je bedrijf naar een volgend niveau. Ook maak je het je werknemers makkelijker. Want met een speciaal GPS voertuigsysteem voor je bedrijf ben je straks vriendelijker voor het milieu, op de hoogte van al je data, en heb je alles onder controle. Het is niet voor niets een trend.

Milieubewustzijn

Het milieubewustzijn speelt een grote rol bij de opkomst van deze trend. Je kan namelijk je CO2 uitstoot bijhouden met een voertuigvolgsysteem. Dit zorgt ervoor dat je met je bedrijf kan besparen op uitstoot, tijd en geld. Ook weet je precies wat al je bestuurders doen, hoe ze rijden, en kan je kijken naar hun rijgedrag. Ook kan je zien welke routes ze nemen en waarom. Het voertuigvolgsysteem heeft ook een ingebouwde tomtom en zal dus altijd de snelste route geven. Ook zal het systeem rekening houden met dat de bestuurder snel bij de klant moet zijn en als er oponthoud is in het verkeer zal hij hier rekening mee houden.

Jij als bedrijf

Los van alle controle die je hebt doordat je precies kan zien waar iedereen is, komt daar ook bij kijken dat je betere management kan uitvoeren. Je kan in gesprek gaan met werknemers gebaseerd op de data die de app en het systeem voor je verzamelt. Je hebt dus geen aparte werknemers nodig voor administratie of een roostermaker, zoals je dat misschien hiervoor wel had. Ook voor klantenservice is het fijn dat ze precies kunnen zien waar alle bestuurders zijn en hoe lang ze ergens over doen. Via de app van het gps volgsysteem kan je ook zorgen voor meetings en relatieonderhoud tussen de bestuurders en de managers.

Onderhoud

Ook heel leuk is dat je met dit systeem ook de onderhoud van je transportwagens in de gaten houden. Je kan zien wanneer een voertuig van jouw bedrijf onderhoud nodig heeft. Ook kan je precies zien wat voor soort onderhoud dit is. Je hebt dan dus geen last meer van een voertuig die ergens gestrand is en vervolgens door de anwb geholpen moet worden. Dit scheelt je bedrijf niet alleen geld, maar ook heel veel tijd.

Kilometertelling

Je kan met dit systeem ook altijd bijhouden hoeveel kilometers je bestuurders rijden. Je ziet dan ook het verschil tussen wat ze rijden voor zichzelf en wat ze rijden voor je bedrijf. Dit is erg nuttig, en zorgt dat er geen verwarring ontstaat tussen werknemer en werkgever.

Het is een verstandige investering om een voertuigvolgsysteem aan te schaffen voor je bedrijf. Het scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Daarbij kan je ook nog eens bewuster omgaan met je bestuurders en de auto’s die je gebruikt. Een gps gebouwd voor jou soft en hardware vertelt je ook nog eens waar iedereen is en hoe hij of zij rijdt. Dit kan erg veel opleveren op de lange termijn.

Zo fleur je je woning in korte tijd op

Previous article

Zo kijk je jouw favoriete films en series in de beste kwaliteit

Next article

You may also like

More in Producten