Blog

Zo fleur je je woning in korte tijd op

0

Wie lange tijd in zijn of haar woning woont, zal herkennen dat er soms een moment kan zijn waarbij je denkt: hoewel ik deze witte muur eerst heel leuk vond, ben ik hem nu ontzettend zat. Misschien dat je stijl simpelweg een beetje veranderd is, maar het zou ook kunnen dat je een bepaalde keuze voor je huis na een bepaalde tijd simpelweg beu geworden bent. Benieuwd hoe je je woning in korte tijd een heleboel op kan fleuren? Wij geven tips.

Behang

Helemaal klaar met die saaie witte muur? Kies dan voor een wat aparter behang, zoals een botanische print of kunstzinnige print. Ook kan je een optische illusie creëren met een stenenprint. Daarmee kun je de illusie creëren dat de muren van jouw kamer écht gemetseld zijn, ook al is dat niet zo. Ook behang in een mooie print, zoals eentje met verschillende kleuren en zwaluwen, kan een ruimte er direct een stuk meer uit laten springen. Wist je dat er zelfs behang bestaat wat geschikt is voor de badkamer? Er bestaat waterafstotend behangpapier wat perfect in een badkamer geplaatst kan worden en niet lelijk wordt als het in aanraking komt met water.

brown wooden framed white padded chair in between green indoor leaf plants inside bedroom

Meer planten in je huis

Het zetten van planten in je huis staat niet alleen super mooi (past perfect bij een botanische huisstijl!), het heeft ook nog een hele hoop andere voordelen. Het is dan ook niet gek dat veel interieurstylisten adviseren om meer rust in je huis te krijgen door de natuur in huis te brengen. Dat kun je bijvoorbeeld doen door een grote kamerplant aan te schaffen. Wie vaak vergeet om water te geven, kan reminders op diens telefoon instellen zodat je de plant zo lang mogelijk in leven houdt.

Kleuren

Hoewel rustige en neutrale kleuren kunnen zorgen voor meer rust in huis, kan het ook al snel voor een saai beeld zorgen. Het toevoegen van kleuren, bijvoorbeeld door te kiezen voor kussens met print of in een felle kleur, fleurt het hele interieur van je huis gemakkelijk op.

Grote decoratiestukken

Misschien vind je het spannend om te experimenteren met grote decoratiestukken, zoals een grote lamp of een groot schilderij. Toch zijn dit soort grote interieurstukken hetgeen waardoor het huis direct een bijzondere en stijlvolle uitstraling krijgt.

 

E-commerce heeft de toekomst, welke e-commerce bedrijven aandelen zijn de beste investering?

Previous article

De nieuwste trend in de logistiek wereld

Next article

You may also like

More in Blog