Handig

De voordelen van een papieren bedrukte tas

0

Als je iets koopt in een winkel, wordt het item vaak verpakt in een bedrukt papieren tasje. Maar waarom doen bedrijven dat? En zou het iets zijn voor jouw bedrijf? Lees verder en ontdek de voordelen!

De aankoopervaring van de klant

Als een klant een aankoop doet bij jou in de winkel, wil je het product natuurlijk in een mooi tasje verpakken. Dit draagt namelijk bij aan de aankoopervaring van de klant. Wanneer het product mooi verpakt is, zal de klant denken dat hij een goede aankoop heeft gedaan. Maak de aankoopervaring optimaal door het product in te pakken met vloeipapier. Ook vloeipapier kun je laten bedrukken met jouw logo. Een product dat verpakt is in vloeipapier ziet er erg luxe uit. En het leuke is: als de klant thuiskomt heeft hij of zij het gevoel dat hij of zij een cadeautje openmaakt.  

Gemak voor de klant

Als de klant een product in jouw winkel koopt, is het makkelijk als het product wordt verpakt in een tasje. Dit maakt het makkelijker voor de klant om het item mee naar huis te nemen. Zo voorkom je dat de klant het product in een andere tas moet proppen en het kapot gaat. Het is natuurlijk al helemaal handig als de klant geen tas bij zich heeft.

Val op met een bedrukte tas

Wanneer klanten jouw winkel uitlopen met een bedrukte papieren tas, zien andere mensen in de stad jouw logo voorbijkomen. Hoe meer mensen een tas hebben met jouw logo, hoe meer mensen in de stad jouw logo zien. Langzamerhand zullen mensen zich gaan afvragen wat er in al die tasjes zit. Het gevolg is dat ze uit nieuwsgierigheid een bezoekje brengen aan jouw winkel. Een bedrukte tas is dus ook een slimme marketing truc.

Goedkoop in aanschaf

Je kunt allerlei soorten tassen laten bedrukken. Het is aan jou om te bedenken wat het beste bij jouw bedrijf past. Heb je een klein budget? Dan is een bedrukte papieren tas ideaal! Vergeleken met andere tassen is een papieren tas het goedkoopste in de aanschaf.

Ontdek de mogelijkheden!

Nu je weet wat de voordelen zijn, kun je zelf bepalen of papieren tassen bedrukken iets is voor jouw bedrijf. Ben je enthousiast geworden over papieren tassen? Neem dan een kijkje op de website van The Branding Club en ontdek de mogelijkheden. Samen met designers ontwerp je een papieren tas die past bij jouw brand.

Organisaties kiezen vaak voor een mix van online en offline reclame 

Previous article

Duurzaam verpakken? Kies het juiste formaat doos voor jouw bestelling

Next article

You may also like

More in Handig