Handig

Een nieuw jaar biedt nieuwe mogelijkheden

0

Nog even en 2022 gaat van start. Een nieuw jaar is als een onbeschreven blad, een lege agenda. Een nieuw begin. En dus wordt het misschien wel eens tijd om het jezelf wat minder moeilijk te maken. Je kunt natuurlijk weer met die oude kassa aan de gang in je winkel. De losse pin en de handmatige inventarisatie werken immers al jaren prima. Maar wat nu als je een kassasysteem hebt waardoor je niet alles meer handmatig hoeft te doen? Een kassasysteem detailhandel dat niet alleen jouw inkomsten weet uit te splitsen in de verschillende productgroepen, maar dat nog veel meer kan?

Waarom voor een ander kassasysteem gaan?

Winkelautomatisering met dit kassasysteem zorgt ervoor dat je voorraadbeheer in orde is, dat je je klanten gemakkelijker kunt helpen en hun klantenkaarten kunt registreren. Het geven van tegoedbonnen of geld terug bij retouren van producten en het geven van kortingen wordt ook zo een stuk overzichtelijker. En wat denk je van het controleren van de bestelstatus voor de producten in je winkel of zelfs voor specifieke bestellingen voor klanten? Je hoeft geen notitieboekje meer naast de kassa te leggen, je kunt alles direct invoeren in dit systeem. Ook het koppelen van betaalautomaten en zelfs het koppelen met de aanbieders van digitale cadeaukaarten is nu geen enkel probleem meer.

Leren werken met een nieuw systeem kost niet veel tijd

Het kan even wennen zijn om met een nieuw systeem te werken, maar het hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Dankzij de handige hardware, de kassa zelf, die je kunt inrichten zoals jij dat wilt, kun je het nieuwe kassasysteem precies zo maken dat het voor jou werkt. Je geeft de verschillende knoppen een eigen functie en zelfs een eigen afbeelding als je dat wilt. Heb je dit eenmaal onder de knie, en dat gaat sneller dan je zou verwachten, dan ontdek je ook dat je medewerkers alleen maar voordelen zien van dit systeem. Het inwerken van nieuwe collega’s is nu sneller dan ooit gepiept!

Voordeel op afstand

Het komt natuurlijk voor dat je zelf niet in de winkel bent wanneer deze geopend is. Het kan lastig zijn om alles uit handen te geven. Toch kun je, met dit systeem, op iedere gewenste plek ter wereld inzicht hebben in je voorraden en de omzet. Dit kan vooral handig zijn wanneer jij de bestellingen niet uit handen wilt geven, maar wel een (lange) reis wilt maken. Wil je je omzet vergelijken met de vorige maand, het vorige kwartaal of het vorige jaar? Dan is dat met dit systeem snel en gemakkelijk te regelen. Natuurlijk kun je ook, als dat nodig is, een uitgebreide fraudeanalyse maken.

De leukste bloempot ideeën om je plant in te plaatsen

Previous article

Coronaproof een diner organiseren: zo doe je dat

Next article

You may also like

More in Handig