HandigHuis & Kantoor

Sales process efficiënter laten verlopen? 3 super AFAS koppelingen!

0

Door gebruik te maken van de handige AFAS koppelingen van Salure kun je niet alleen tijd besparen, maar ook nog eens fouten voorkomen. Met een paar koppelingen is het zelfs juist mogelijk om geld te verdienen. Dit komt doordat je ze kunt gebruiken om je sales process efficiënter te laten verlopen, wat als het goed is helpt om meer conversie te genereren. Dit houdt dus in dat je meer verkopen doet, waardoor je meer geld verdient. Hiervoor zijn er veel AFAS koppelingen die je in kunt zetten. In deze blog focussen we ons op drie voorbeelden waardoor je sales process echt efficiënter zal verlopen! 

Salesforce 

Door een koppeling met Salesforce te creëren kun je je klantenbestand laten communiceren met AFAS. Dit komt doordat Salesforce ontzettend veel informatie bevat over zowel je klanten als je verkoopprocessen. Deze software kan organisaties dan ook helpen om overzicht te krijgen over hun klantenbestand. Salesforce is een CRM platform dat gebruikt wordt door diverse afdelingen binnen een organisatie. Denk hierbij aan de salesafdeling, maar ook de support- en marketingbranche. Salesforce houdt dus informatie bij over je huidige klanten. Denk hierbij aan welke diensten ze afnemen, hoe ze communiceren met je website en in welke industrie ze actief zijn. Met de koppeling van AFAS kun je al deze informatie via een handig dashboard inzichtelijk krijgen. Je sales process wordt hiervan zeker een stuk efficiënter.

Bynder

Bynder heeft één doel: het creëren van een efficiënter proces. Hoe handig is dat wel niet als je graag je sales process wat efficiënter wilt laten verlopen? De content die je hebt opgeslagen bij Bynder kun je bovendien combineren met de data uit andere systemen. Door de gegevens uit Bynder samen te brengen met de data uit AFAS kun je een workflow creëren die nog efficiënter is. Dit komt doordat de data uit Bynder automatisch bijgewerkt wordt in AFAS, wat andersom ook het geval is. Hierdoor hoef je de informatie maar op één plek in te voeren. Je workflows worden hierdoor niet alleen efficiënter, maar ook nog eens vele malen inzichtelijker. Het is dus zeker een koppeling tussen AFAS en Bynder te starten, wat je zelf kunt beheren. Ook heb je 100 procent controle over de uitgevoerde taken van de AFAS koppeling met Bynder.

Qlik Sense

Je sales process efficiënter laten verlopen is ook mogelijk met behulp van Qlik Sense. Dit is een business intelligence oplossing die je kunt inzetten voor het analyseren en visualiseren van een grote hoeveelheid data, wat handig kan zijn als je in je klantenbestand graag wilt bekijken wie geschikt is om je producten en/of diensten aan te verkopen bijvoorbeeld. Qlik Sense is bovendien de motor achter SalureConnect. Dit wordt gebruikt samen met andere systemen en databronnen in één platform om zo grote hoeveelheden data inzichtelijk en overzichtelijk te krijgen in een dashboard. Dit is erg gebruiksvriendelijk, bijvoorbeeld bij het filteren van de gegevens en het delen van de data. Zo is het zeker mogelijk om je sales process efficiënter te maken. 

5 x tips om het thuiswerken dragelijk te maken

Previous article

Waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van contactlenzen

Next article

You may also like

More in Handig