HandigProducten

Wat je moet weten over palletstellingen

0

Werk jij in een magazijn met veel pallets? Dan weet je vast dat losse pallets opstapelen niet zo’n goed idee is. Op een gegeven moment raakt de stapel namelijk uit balans en dat zorgt voor vervelende en zelfs gevaarlijke situaties. De oplossing is gelukkig simpel: met palletstellingen bewaak je de veiligheid van het magazijn en kun je pallets gemakkelijk opbergen. Lees hier meer over deze handige en onmisbare stelling en wat het kan betekenen voor jullie magazijn.

Hoog, hoger, hoogst

Hebben jullie zo’n prachtig magazijn met een hoog plafond? Een groot voordeel van palletstellingen is dat ze, ongeacht de afmeting van de pallets, behoorlijk hoog gebouwd kunnen worden. Daarnaast hebben palletstellingen een enorm draagvermogen. Dit maakt de stellingen niet alleen stevig, maar ook praktisch wanneer je met een speciale inrichting van je magazijn rekening moet houden.

Verschillend materiaal

Ben je op zoek naar slimme magazijninrichting? Ieder magazijn is anders en dat betekent dat je soms maatwerk nodig hebt. Daarom is het van belang om goed te kijken naar de materialen die je in je magazijn haalt. Zo kan een stelling verschillende legborden hebben, bijvoorbeeld van hout of metaal. Wat voor jullie magazijn en pallets werkt, hangt compleet af van jullie wensen en behoeften. Laat je daarom altijd adviseren door iemand die er verstand van heeft.

Meten is weten

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar meten is weten. Daarmee bedoelen we dat het belangrijk is om de maten van jouw magazijn paraat te hebben wanneer je daadwerkelijk stellingen gaat aanschaffen. Zo voorkom je gedoe met niet passend materiaal en weet je zeker dat je de juiste aankoop doet. Gelukkig zijn de meeste stellingen flexibel in opzet. Het komt dus niet vaak voor dat een stelling echt niet past.

Gebruikt materiaal

Wil je niet per se iets nieuws, maar wel iets stevigs? Denk dan eens aan gebruikte stellingen. Met tweedehands stellingen ben je verzekerd van lagere kosten en krijg je natuurlijk nog steeds kwalitatief uitstekend materiaal. Ook andere artikelen voor een magazijn zijn vaak tweedehands te verkrijgen, dus kijk hier altijd naar uit voor je iets nieuws aanschaft.

Palletstellingen online

Ben je enthousiast geworden of is jullie magazijn toe aan nieuwe palletstellingen? Gelukkig kun je deze tegenwoordig gemakkelijk online bestellen. Stellingstunt palletstellingen biedt een ruim assortiment aan verschillende palletstellingen voor elke vorm en maat pallet. Bovendien krijg je hier uitstekende service, zoals persoonlijk advies en snelle verzending. Zo weet je zeker dat je snel de juiste stellingen in je magazijn hebt staan.

Enkele tips om energie te besparen!

Previous article

Dit wil je weten over de nieuwe iPhone 14

Next article

You may also like

More in Handig