Blog

Dit wil je weten over de nieuwe iPhone 14

0

Is het alweer tijd voor een opvolger van de iPhone 13? Jazeker. De iPhone 14 staat alweer in de coulissen te wachten totdat ‘ie ten tonele kan verschijnen. Maar wat weten we nu precies over dit nieuwe model en wat kun je verwachten? Wij vertellen het jou in deze blog! 

Al heel wat jaren worden heel wat mensen gelukkig van het idee dat er een nieuwe iPhone aan komt. En in tegenstelling tot de lancering van nieuwe toestellen van bepaalde merken, kun je bij Apple eigenlijk altijd wel raden wat de naam wordt van het volgende model. De iPhone 11 werd ten slotte opgevolgd door de 12. En de iPhone 12 door de iPhone 13. En ja, de volgende worden alle iPhone 14. Al blijft er natuurlijk altijd een mogelijkheid dat Apple plotseling besluit om dit los te laten en met een andere naam komt. Maar voorlopig lijkt dit nog niet het geval! 

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe iPhone 14? In het najaar van 2022 komt de iPhone 14 op de markt. Ook worden het weer 4 modellen, maar de mini-variant – die we kennen van de iPhone 12 en 13 – lijkt er dit keer niet tussen te zitten. Er wordt weer gewerkt op basis van een standaardmodel waarbij je kunt rekenen op een 6,1-inch scherm. Maar er is ook een 6,7-inch variant te koop evenals de optie om voor een Pro te gaan. Qua prijs blijft het goedkoopste model op hetzelfde niveau zitten als de iPhone 13 toentertijd. Namelijk rond de 1.000 euro. 

Weten hoe je jouw nieuwe mobiel kunt beschermen? Je leest het hier!

Het design van de iPhone 14

Laten we eens beter kijken naar het design van de iPhone 14. Want daar lijkt op dit moment nog het meeste informatie over te vinden te zijn. Ook worden er natuurlijk heel veel gekletst online over allemaal geruchten die rondgeslingerd worden. Uiteindelijk moet je altijd wachten op de daadwerkelijke lancering, voordat je er meer over kunt zeggen. Maar wat zijn de verwachtingen?

Zoals altijd lijkt het wel zo te zijn dat de camera’s weer zijn verbeterd. Je kunt hoogstwaarschijnlijk rekenen op een 48-megapixel camera. Hierdoor kun je ook in 8K filmen. Wat betreft de ultra-groothoeklens en de optische zoom lijkt er op dit moment niets te veranderen. Lang werd er gedacht dat er een universele USB-C in het toestel zal komen. Maar dat lijkt toch niet het geval. Ook is er altijd veel aandacht voor de notch. Dit heeft te maken met de inkeping van de camera. Het lijkt erop dat deze compleet verdwijnt. Waardoor een rond of pilvormig gat. In de behuizing zit.  

Lancering van de iPhone 14

Zoals bij alle lanceringen van Apple kun je weer rekenen op een flinke happening. Je kan dan ook weer live meekijken met de lancering van het nieuwste model van Apple. Hier worden dan ook direct flink korte metten gemaakt met alle geruchten. En weet je precies wat jouw nieuwe iPhone kost, heeft en wat de nieuwste foefjes zijn. 

Ga jij kijken naar de lancering? 

Wat je moet weten over palletstellingen

Previous article

3 belangrijke zaken waar je op moet letten bij het afsluiten van je zorgverzekering

Next article

You may also like

More in Blog