Huis & Kantoor

De laatste trends implementeren in je tuin? Het is makkelijk dan je denkt

0

Hoewel sommige mensen heet echt wel leuk vinden om bezig te zijn met het inrichten van hun tuin of huis, kan het voor sommigen nog best een uitdaging zijn om dit ook volgens de laatste trends te doen. Meegaan met de mode vergt nou eenmaal wat kennis, of dat nu op het gebied van kleding of interieur is. Benieuwd hoe jij op een gemakkelijke manier met de laatste trends mee kunt gaan? Wij geven tips – de laatste trends implementeren in je tuin is namelijk echt niet zo moeilijk als je misschien denkt!

Kijk woonprogramma’s

Er zijn heel wat liefhebbers van het Nederlandse televisieprogramma ‘Kopen zonder Kijken’, en dat begrijpen wij wel. In dit super vermakelijke programma zie je hoe mensen al hun geld uit handen geen om hun huis te laten kopen, opknappen inrichten door drie experts. Heb je het nog niet gezien, dan is het zeker een aanrader om de laatste seizoenen te bingewatchen. Een ander groot voordeel is dat je hier ook gelijk de laatste trends op het gebied van inrichten van huizen en tuinen meekrijgt. Andere programma’s, zoals Eigen Huis en Tuin, zijn hier ook uitermate geschikt voor. En zo kun je, terwijl je lekker op de bank onder een dekentje ligt, alsnog alles meekregen van de laatste trends!

Kies voor kleine details

Kleine details kunnen in veel gevallen al een groot verschil maken. Als je de vibe van je tuin wil veranderen van strak en modern naar kleurrijk en bohemian, dan kan je dat bijvoorbeeld al gemakkelijk doen door de kussens bij het zitgedeelte van je bank te vervangen door geklede kussens. Je kunt ook een dromenvanger ophangen tegen de schutting om nog meer de bohemian sfeer te vangen in je tuin.  Ook kun je kiezen voor kleine decoratiespulletjes, zoals gekleurde kandelaars of gekleurde kaarsen, die je voor en lek effect ook in oude wijnflessen kunt plaatsen.

turned-on lights outside houses

Moderne materialen

Soms is het geen rocket science om nieuwe trends te implementeren in je tuin, hoewel dat wel zo kan lijken. Maar je hoeft niet gelijk een grote eivormige barbecue in een groene kleur aan te schaffen om te laten zien dat je je bezighoudt met de laatste trends, je kunt ook simpelweg kiezen voor andere materialen dan je gewend bent. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een hout beton schutting kopen, een moderne techniek van schutting. Deze schutting is niet alleen heel stevig, maar ook nog eens heel erg duurzaam.

Plaats een tuinscherm

Je hebt vast wel eens op Pinterest modieuze foto’s voorbij zien komen van prachtige slaapkamers die gedeeltelijk opgedeeld zijn door de plaatsing van een kamerscherm. Zo’n kamerscherm staat ontzettend fashionable, en creëert ook nog eens op een makkelijke manier meer privacy in je tuin.  Het fijne aan zo’n tuinscherm is dat hij ook heel makkelijk te stylen is. Zo kan je er een dromenvanger ophangen, maar ook kleine spiegels (bijvoorbeeld met een rotan rand) of juist allemaal kleine fotolijstjes, zodat je het ook gelijk een stuk persoonlijker maakt. Dit maakt de weg naar meer trends n de tuin dus nóg laagdrempeliger.

Zo creëer je gemakkelijk wat meer privacy in je tuin 

Previous article

Bril na een tijdje zat? Deze alternatieven zijn misschien iets voor jou 

Next article

You may also like