Huis & Kantoor

De leukste stationary producten van 2020

0

Veel mensen hebben een lichte stationary verslaving. Als dat het geval is, dan heb je waarschijnlijk genoeg notitieboekjes thuis liggen voor de komende jaren. Of heb je meer markeerstiften dan nodig is in je etui liggen. Helemaal niet erg, want het gebruik van de juiste stationary producten kan bijdragen aan je productiviteit. Je bent waarschijnlijk een stuk gemotiveerder wanneer jouw aantekeningen of notities er heel mooi en netjes uitzien, dan wanneer je alleen wat gekrabbel hebt. Benieuwd wat onze favoriete stationary producten van 2020 zijn? Wij hebben een top vijf opgesteld.

  1. De opvallende pen

Een pen is misschien wel het meest gebruikte kantoorproduct. Daarom zijn ze er ook in veel verschillende uitvoeringen, en in alle vormen en maten. Kies om jezelf nóg meer te motiveren voor een pen in een uitvoering die echt bij jou past. Denk bijvoorbeeld eens aan een pen van gouden glitter, een knalrode pen of een pen met een figuurtje er bovenop.

  1. Een leuke laptophoes

Goed, het is dat we door de coroancrisis allemaal een stuk meer thuis zitten dan eerst, maar anders was je laptop waarschijnlijk vaak met jou onderweg geweest, zowel op weg naar kantoor als naar huis. Om te voorkomen dat je laptop tijdens een hobbelige rit beschadigd raakt, is het kopen van een stevige laptophoes aan te raden. ~denk bijvoorbeeld eens aan een hardcase!

person holding pencil near laptop computer

  1. Labelen maar

Je stationairy collectie is pas echt helemaal compleet wanneer alles bij elkaar past. Dat kun je heel gemakkelijk zelf doen door alle item in je collectie te labelen met dezelfde labels, bijvoorbeeld met de labels van Crazylabels.nl. Zo creëer je ook gelijk eenheid in je collectie en zijn jouw producten heel gemakkelijk te herkennen als jóuw producten.

4. De juiste elektrische accessoires

Een stationairy collectie zou vroeger misschien enkel bestaan uit notitieboeken en pennen, maar tegenwoordig is elektrische apparatuur een stuk belangrijker. daarmee doelen we niet alleen op je laptop, maar ook juist op de bijbehorende opladers, de oortjes (en de oplader hiervan) en een telefoon oplader.

5. Etui

Als kers op de taart is een etui onmisbaar in elke stationairy collectie. Hier verzamel je je pennen, markers, eventueel post-its en (bij voorkeur) lippenbalsem.

De juiste kandidaten voor de hoogste functies: waar vind je ze?

Previous article

Drie redenen om met werkkleding te werken

Next article

You may also like