BlogHandig

Hoe zorg je ervoor dat je personeel tevreden is?

0
Hoe zorg je ervoor dat je personeel tevreden is

In de detailhandel is het aanpoten. Het is altijd hard werken en ervoor zorgen dat je voorraden hebt, voldoende verkoopt om je bedrijf te kunnen behouden en ook nog eens zorgen dat je personeel tevreden is en blijft.

Personeel dat zich gewaardeerd voelt zal zich ook meer betrokken voelen bij jouw bedrijf. Maar hoe zorg je daar nu voor? Door secundaire arbeidsvoorwaarden? Een wekelijks gebakje of een maandelijkse lunch? Fikse kortingen voor medewerkers? Teambuildinguitjes en gezellig borrelen na sluitingstijd?

Dat is allemaal leuk en aardig, maar je personeel werkt niet voor gebakjes. Zij werken voor hun salaris. En daarom is het belangrijk dat je dát onderdeel van het dienstverband prioriteit geeft.

Kies voor de juiste salarisadministratie software

Zeker in de detailhandel komt het veel voor dat mensen maar een paar uur per week werken. Bijvoorbeeld omdat zij (nog) studeren. Om dan in de gaten te kunnen houden hoeveel uur je een medewerker moet uitbetalen is nog lang niet gemakkelijk. Hiervoor is het belangrijk om de juiste salarisadministratie software te gebruiken. Dankzij deze software is het bijhouden van gewerkte uren en het berekenen van de uitbetalingen een stuk gemakkelijker. Er worden geen fouten meer gemaakt en dát zorgt ervoor dat je personeel tevreden is en blijft.

Waar vind je deze software?

Voor goede salarisadministratie of loonadministratie software kun je terecht bij BCS. BCS is al meer dan 40 jaar expert op het gebied van personeelsadministratie en HR. Zij hebben software ontwikkeld die écht past bij jouw bedrijf. Een groot voordeel van deze software is dat deze modulair is. Dat wil zeggen dat je het pakket kunt samenstellen aan de hand van wat jij echt nodig hebt. Dus: werken al jouw medewerkers vaste uren en heb je dus altijd duidelijkheid over wie wanneer werkt? Dan heb je geen dynamische planning nodig. Deze module laat je dan gewoon weg. Komt het op een gegeven moment steeds meer voor dat je gebruik maakt van tijdelijke krachten of parttimers die elkaar afwisselen? Dan kun je deze module altijd weer toevoegen.

Het is echter nogal een stap om zomaar software te bestellen. Daarom biedt BCS de mogelijkheid om een demo aan te vragen. Vind je dat nog wat te ver gaan en wil je eerst wat meer lezen over de mogelijkheden? Dan is er de mogelijkheid om een infosheet te downloaden én natuurlijk om eens rustig de website te bekijken.

Het belang van 3D-scannen en 3D laserscanning voor een betrouwbaar beeld van de werkelijkheid

Previous article

Jaarlijks circa 460.000 nieuwe keukens opgeleverd aan huishoudens

Next article

You may also like

More in Blog