Geld

Is Bitvavo de beste crypto exchange van Nederland?

0

Ben jij opzoek naar de beste crypto exchange van Nederland? Bitvavo behoort tot één van de betere, wij vertellen je in dit artikel precies waarom.

Handelen in crypto of gewoon crypto inkopen voor de langere termijn is enorm populair. Steeds meer mensen stappen over naar deze online munt. Om te handelen in crypto moet je bij een exchange zijn. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als dat jij bij een bank moet ingeschreven staan om geld op een rekening te kunnen zetten. Een broker als Bitvavo zorgt dus ook voor de wallet. In deze blog vind je een helder en overzichtelijke Bitvavo review.

De voordelen van Bitvavo op een rij

Wanneer we het hebben over een exchange ga je natuurlijk vergelijken. Je kijkt wat de verschillen zijn met andere brokers en op welke vlakken een broker beter uit de verf komt. Hier een paar voordelen op een rij van Bitvavo:

  • Je kan gratis je crypto opslaan binnen het platform, hiervoor betaal je dus geen extra kosten.
  • Het is een toegankelijke exchange. Voor beginners vind je er veel uitleg en als gevorderde zijn er via de desktop veel mogelijkheden voor handel.
  • Bitvavo is een geregistreerde exchange bij de Nederlandse bank.
  • Er zit een strenge beveiliging op je account bij deze broker
  • Je kan extra rente ontvangen over verschillende valuta’s.
  • Transactiekosten zijn van een vast bedrag. 0,25% per transactie.
  • Zonder kosten te maken kan je handelen bij de eerste €1000,-

Dit zijn de nadelen van Bitvavo

Iedere broker heeft zijn nadelen. Zo loop je ook bij Bitvavo tegen een paar dichte deuren aan. Goed dus om ook de nadelen van deze exchange op een rijtje te zetten.

  • Geld storten via een creditcard is onmogelijk. Je moet dus geld op je rekening hebben staan. Via i-Deal is het wel mogelijk om te storten.
  • In verband met fraude en witwassing is het niet mogelijk om in exotische crypto te handelen.
  • Helaas is er geen telefonische klantenservice

Onze ervaringen met Bitvavo

Het is goed om onze eigen ervaringen ook mee te nemen in dit artikel. Deze zijn goed. Je kan heel makkelijk handelen en doordat de transactie kosten laag zijn kan je wel degelijk wat verdienen. In totaal kan je meer dan 150 verschillende munten kopen. Dit zijn vaak de bekendste. Dit zorgt gelijk voor meer vertrouwen. Ook is de site en de app volledige in het Nederlands. Hierdoor kan je makkelijker handelen.

Dus wij zijn heel tevreden met Bitvavo en het is niet gek dat deze exchange behoort tot de grootste van Nederland.

Hoe betrouwbaar is Bitvavo?

Oei, het zal je maar gebeuren dat je ergens crypto koopt voor veel geld, en het vervolgens allemaal kwijt bent. Om dit te voorkomen moet je goed research doen naar betrouwbare of onbetrouwbare partijen. In dit geval is Bitvavo enorm betrouwbaar. Je moet aanmelden van een twee stappen identificatie en daarnaast zit er een solide beveiliging achter dit platform. Niemand die dus ineens jouw account kan hacken. Je bent bij Bitvavo meer dan veilig.

Meer weten over verschillende crypto exchanges in Nederland? Kijk deze video

Een laadpaal vastzetten met een ankerplaat

Previous article

Forex trading om je onderneming te ondersteunen

Next article

You may also like

More in Geld