BlogHuis & Kantoor

Stalen deur trend: Industriële look voor op kantoor

0

Je kunt tegenwoordig bijna geen woonprogramma kijken of hij komt voorbij: de stalen deur. Was dit voorheen enkel in een industrieel interieur in te passen, tegenwoordig wordt het in veel stijlen als statement gebruikt. En dat geeft hele gave effecten! Door de populariteit komen er steeds meer varianten op de markt en worden ze voordeliger om aan te schaffen. Ben jij nu op zoek naar een stoere nieuwe inrichting voor jou kantoor? Dan past de stalen deur hier misschien wel heel goed bij! En wat past daar dan nog meer bij?

Stalen deur is de trend

Een stalen deur in je kantoor geeft direct een stoere uitstraling, maar is tegelijkertijd ook best klassiek. En het is een statement!

Stalen deuren zijn niet alleen als standaard deur meer te krijgen, maar ook als dubbele deur, schuifdeur of wat je ook maar nodig hebt. Zo past het altijd en overal.

Ben je bang dat ze zo bij je binnenkijken? Of wil je wat (extra) privacy? Dan is het mogelijk om de stalen deur te voorzien van rookglas of mat glas, maar je kunt ze ook helemaal ondoorzichtig laten maken. Dan zijn ze ook geschikt om bijvoorbeeld je voorraadkast of rommelhok af te sluiten zonder dat je dit altijd perfect op hoeft te ruimen!

Raambekleding

Je kunt je kantoor verder voorzien van bijvoorbeeld jaloezieën maar wil je nu eens wat anders voor het raam, dat wel licht doorlaat maar ook privacy geeft? Dan zijn duettes een mooi alternatief. Twee lagen stof vormen samen een honingraat die als een harmonica in en uit kunt trekken. Zo kun je de gordijnen zo ver open of dicht doen als je wil, en doordat je dat zowel van boven als onder kunt doen, kun je precies zoveel licht binnenlaten als je wil, en daarbij privacy houden.

Duettes zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren en passen daarmee ook binnen de industriële trend. Ze hebben daarnaast ook nog een groot voordeel: door de honingraatstructuur isoleren ze ook nog eens. Mooi, praktisch en duurzaam, dat wil je toch voor je kantoor?

Kantoorinrichting in industriële stijl

Bij deze mooie stalen deuren en duettes hoort natuurlijk ook een inrichting in stijl. Daarbij is comfort heel belangrijk, maar het hoeft geen saaie, standaard kantoorinrichting te worden. Zelfs niet als je niet in een bijzonder inspirerend pand zit!

Zo zijn er ook bureaus die helemaal passen in de stijl, net zoals stoelen. Toch is een bureaustoel wellicht wel handig. Daarom kun je je werkhoek ook ergonomisch inrichten maar bijvoorbeeld daarbij kiezen voor een stoere vergadertafel of zithoek in industriële inrichting.

En planten op kantoor zijn goed voor je, dus als je daar nu ook stoere, mooie exemplaren kiest in gave potten, dan trek je de stijl hier in door. Bovendien zorgen planten ook direct voor een thuisgevoel en dus sfeer.

Als laatste is de vloer nog een aandachtspunt. Vaak liggen er tapijt (of tapijttegels) of zeil, maar er is zoveel meer mogelijk. Denk aan een gave gietvloer. Past helemaal in de industriële stijl én is gemakkelijk in onderhoud.

Gemiddelde pensioen detailhandel en veel meer pensioeninformatie

Previous article

Waarom een inboedelverzekering handig is als je kinderen hebt

Next article

You may also like

More in Blog