BlogGeldHuis & Kantoor

Dit zijn de duurste huizen ter wereld [TOP 14]

0
Dit zijn de duurste huizen ter wereld [TOP 14]

Een villa met een enorme wijnkelder in San Francisco, een landgoed in de Hamptons of een penthouse boven de wolken in New York – als je honderden miljoenen kunt uitgeven, vind je in deze selectie zeker wat je zoekt. We presenteren de 10 duurste huizen in de wereld! We beginnen de lijst met de ‘goedkoopste van de duurste huizen’ en eindigen met het duurste huis ter wereld.

De duurste huizen ter wereld

Honderden miljoenen uitgeven aan een huis is tegenwoordig niet ongewoon. In de mooiste uithoeken van de wereld staan huizen die gemakkelijk acht of negen cijfers kunnen bereiken. En zelfs voor flats in Londen of New York zijn zulke prijzen gebruikelijker.

De combinatie van een verfijnde locatie = veel geld werkt zelfs nog beter als er grote namen achter het onroerend goed staan. Zo heeft het huis van filmproducent Jack Warner in Los Angeles onlangs een verkoopprijs van 135 miljoen euro gehaald. De koper, Amazon-oprichter Jeff Bezos, betaalde deze fiere prijs waarschijnlijk nog ” uit eigen zak”.

65,4 miljoen euro

Het spectaculaire huis op de kliffen van Malibu, Californië, dat ooit toebehoorde aan filmster Brooke Shields en topmodel Cindy Crawford, is onlangs verkocht voor 65,4 miljoen euro. De nieuwe eigenaar is Kim Kardashian.

68,7 miljoen euro

In de speeltuin van de rijken der aarde, in Malibu, Californië, staat het strandhuis van voormalig ijshockeyster Chris Chelios te koop. Het werkelijk stijlvolle pand direct aan Paradise Cove biedt een werkelijk ononderbroken panoramisch uitzicht over de Stille Oceaan.

78 miljoen euro

De villa met een enorme wijnkelder, een eigen bioscoop en nog veel meer details zal naar verwachting de eerder genoemde vraagprijs opbrengen. Daarmee zou het de grootste deal zijn in een van de duurste vastgoedmarkten van de VS, Silicon Valley in de Bay Area van San Francisco.

91,3 miljoen euro

In Aspen, Colorado, het duurste gebied voor ski-eigendommen, staat het duurste huis te koop dat ooit in de regio is aangeboden. De villa is gebouwd in 1979 en werd in 2015 volledig gerestaureerd. De beroemdhedenbuurt – van Mariah Carey tot Leo DiCaprio – is bij de prijs inbegrepen.

92,4 miljoen euro

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luxury Home Guru (@lux_home_guru)

Het privé-eiland Little Pipe Cay was te zien in de film “Pirates of the Caribbean” met Johnny Depp en in de James Bond-film “Casino Royale”. Naast het hoofdgebouw zijn er vier gastenverblijven en andere hoogtepunten zoals een helikopterplatform, aanlegsteiger voor watervliegtuigen en een dok voor superjachten. Nu wordt het eiland verkocht.

123 miljoen euro

Het megagebouw “The One” in Los Angeles, dat tijdens de executieveiling van eigenaar veranderde, heeft deze waarde gerealiseerd. Na tien jaar plannen en bouwen zou het luxe vastgoed bij verkoop eigenlijk 500 miljoen euro opbrengen.

Helaas ging de investeerder failliet. Sinds enige tijd is het megagebouw eindelijk verkocht. Er werd ‘slechts’ 141 miljoen dollar voor betaald.

128 miljoen euro

Er wordt ook veel gevraagd voor dit architectonische meesterwerk in Bel Air, Los Angeles. Sensationeel uitzicht op de City of Angels, een eigen nachtclub, een groot fitnesscentrum en een penthouse voor gasten zijn inbegrepen.

135 miljoen euro

Dit is hoeveel een groot stuk Hollywoodgeschiedenis heeft gekost – het landhuis van filmproducent Jack Warner – dat hij in de jaren 1930 liet bouwen in Beverly Hills.

156 miljoen euro

Een trotse prijs voor een ander hoogtepunt – in de waarste zin van het woord. Het penthouse op de bovenste verdieping (96e) van de wolkenkrabber 432 Park Avenue in New York is zeker niet voor mensen met hoogtevrees.

162 miljoen euro

Voor dit strandhuis in de Hamptons, het mekka van de superrijken net buiten New York, moet je diep in de buidel tasten. Vanaf het huis heb je aan twee kanten uitzicht op het water (Atlantische Oceaan en Shinnecock Bay).

183 miljoen euro

De prijs die het popster koppel Beyoncé en Jay-Z betaalde voor de villa in Malibu, ontworpen door sterarchitect Tadao Ando, was behoorlijk hoog. Maar het strandhuis aan de Stille Oceaan zou eigenlijk bijna 270 miljoen euro kosten.

183,7 miljoen euro

Op het Caribische eiland Mustique, waar Stones frontman Mick Jagger en mode tsaar Tommy Hilfiger ook landgoederen bezitten, staat het paleisachtige landgoed “The Terraces” met bijna zeven hectare grond te koop. Het is het duurste landgoed dat ooit in het Caribisch gebied te koop is aangeboden.

225 miljoen euro

Een fors bedrag op het prijskaartje toen dit penthouse in Londen te koop werd aangeboden. Het is gelegen in One Hyde Park, een ultra-hoogstaand appartementencomplex in de chique wijk Knightsbridge.

280 miljoen euro

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luxury Listings (@luxury_listings)

In Regent’s Park in Londen, direct aan het meer, staat dit meer dan 100 jaar oude herenhuis met ongeveer 2700 vierkante meter woonruimte te koop. “The Holme”, dat nog steeds eigendom is van de Saoedische koninklijke familie, kost maar liefst 280 miljoen euro. Ondanks deze exorbitante prijs zou het pand zeker niet de slechtste investering zijn.

Lees verder:

Dit zijn de duurste schoenen ter wereld [TOP 10]

Previous article

Het perfecte bureau: een oase van rust en productiviteit

Next article

You may also like

More in Blog